Pogledajte ovo

Doznajte koje tetovaže baš i nisu najpametniji izbor

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi ljubitelji tetovaža i oni koji će to tek postati zasigurno nisu propustili prvu zagrebačku Tattoo konvenciju

Tetovaže, pirsinzi, alati i svi popratni sadržaji koji se vežu uz ovaj imidž, šarenilo su koje je proteklih dana krasilo Studentski centar gdje su se okupila najjača imena hrvatskih tattoo majstora.
Velik broj posjetitelja i onih koji su se odlučili ukrasiti svoje tijelo dokaz je da je Hrvatska polako počela prihvaćati kulturu tetoviranja. Budući da je većina tetovaža simbolična, mnogi su se odlučili za poslovice, imena djece ili, pak, dijelove molitvi. ˝Najčešće si ljudi žele obilježiti neki period ili događaj u životu i onda to stave a svoje tijelo˝, otkrila je tattoo majstorica Maja Krišković.

Pogledaj i ovo Eric Vidović Uspješan i u SAD-u! Sjajno novo ime zvjezdanog glazbenog neba, Eric Vidović sprema se pokoriti domaću scenu!

Pa ipak, često se znalo dogoditi da ovi umjetnici pokoji put i odbiju realizirati pojedine zamisli s kojima su im klijenti dolazili. Tako je Maja odbila tetovirati portret djevojke mladiću koji je s njom bio u vezi tek tri mjeseca.˝Napadna politička izjava na vidljivom mjestu ili imena trenutnih velikih ljubavi nerijetko završavaju neugodnostima kasnije u životu˝, objasnio je poznati zagrebački tattoo majstor Ninoslav Zelenović Zele.

Ukoliko i sami dvoumite oko odluke hoćete li ukrasiti svoje tijelo ili, pak, od toga zazirete, svakako pogledajte priloženi video inMagazina jer možda ćete promijeniti mišljenje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene