Ne propustite

VIDEO Doris Dragović ekskluzivno o nastupu u Beogradu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon koncerta koji je na Valentinovo održala u Beogradu, Doris Dragović dala je ekskluzivni intervju inMagazinu koji gledatelji Nove TV mogu pogledati danas!

Nastupiti u Beogradu nakon punih 25 godina bilo je prekrasno iskustvo. Bio je to susret s ljudima koji su u moje srce odašiljali ljubav - rekla je za inMagazin Doris Dragović.

Pogledaj i ovo Doris Dragović opravdanje ih nije utješilo Obožavatelji Doris Dragović razočarani zbog prekinutog koncerta u Zagrebu: "Tri sata se borite, je li tako teško sve odraditi i pripremiti ranije?"

Malena zvijezda iz X Factora zasjenila i domaću zvijezdu!

Poznata hrvatska pjevačica komentirala je i medijsku kampanju srbijanskih tabloida koji su njezine nastupe u Srbiji i prije no što se beogradski nastup održao prozvali debaklom.

Prije koncerta u Beogradu poruke podrške poslale su joj Jelena Rozga, Severina, Zorica Kondža, Danijela Martinović i mnoge druge hrvatske kolege rekla je Doris, a u ekskluzivnom razgovoru za inMagazin otkriva koje su joj kolege iz Srbije izrazile dobrodošlicu.

U velikom intervjuu koji ćemo imati priliku pogledati u ponedjeljak u inMagazinu saznat ćemo i sve o fanovima koji su na Dorisin beogradski koncert doputovali iz Rumunjske.

Doris je u razgovoru s urednicom inMagazina Ivanom Mandić između ostalog otkrila kome je na koncertu posvetila pjesmu 'Jedini', te što očekuje od koncerta koji će 8.ožujka održati u Novom Sadu.

Ne propusite sljedeće izdanje inMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene