Seoska idila

Nives uz tamburaše pjeva 'Kara, karanfil' - Evo o čemu se zapravo radi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seoska idila Nives Cezijus - jahala konja, vodila ovce na ispašu i vozila se na traktoru

Kandidatkinja ovogodišnjeg Celebrity MasterChefa se nakon izlaska iz najpoznatije kuhinje u Hrvatskoj posvetila glazbenoj karijeri. Prateći glazbene trendove, Nives je pjesmu snimila s tamburašima.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Evo što je Nives rekla o razvodu!

Seoska idila Nives Celzijus možda malo odskače od one na koju smo navikli, ali vinogradi, ovce i pašnjaci atraktivnoj pjevačici dobro pristaju. U ulozi moderne snaše Nives se našla za potrebe snimanja spota za pjesmu 'Karanfili'.

Ako se pitate o čemu govori ova pjesma, odgovor je više nego očit. 'Govori o mojoj ogromnoj ljubavi prema cvijeću', kaže Nives. Nives je za potrebe snimanja i jahala. Iako je prilikom penjanja na kobilu imala malenih poteškoća, ubrzo se snašla poput prave kaubojke. Vodila je ovce na ispašu i trčala proplankom. Život na svježem seoskom zraku atraktivnoj se pjevačici itekako svidio.

Kako će izgledati novi videouradak Nives Celzijus i tamburaškog sastava Petica za pjesmu Karanfili otkrit ćemo već za nekoliko dana.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene