453501
453501
453501
453501
453501

LJUBAV IZ ŠKOLSKIH KLUPA Zaljubila se u profesora pa ga zaprosila

  • , 14.10.2016., 08:19
  • Autor:
  • komentara

U vrijeme kad svaki treći brak u Hrvatskoj završava razvodom pronašli smo one koji odlučno prkose toj statistici.

 
 
 
 
Mate Bulić, Anja Šovagović, Dragan Despot, Sandra Bagarić, Darko Domitrović, Jasna Zlokić (FOTO: Pixsell)
Mate Bulić, Anja Šovagović, Dragan Despot, Sandra Bagarić, Darko Domitrović, Jasna Zlokić (FOTO: Pixsell)

Trideset godina je iza njih, a njihova je priča vrijedna scenarija za romantični film. Sedam godina stariji Dragan, Anju je upoznao u Dubrovniku kada je imala svega 15 i već tada je sve bilo jasno. No razlika u godinama presudila je te su čekali drugu priliku. Kada je nova prilika pokucala na vrata, nisu razmišljali ni sekunde, vjenčali su se nakon 4 dana. Premda su sve šokirali svojim potezom, nisu pogriješili, ponosni su roditelji dvoje djece, ljubav traje, a prije 5 godina obnovili su i bračne zavjete.

"Mislim da je tajna u tome da se volimo, da se ne volimo ne bi bili zajedno", kaže Anja Šovagović Despot. 

Anja Šovagović i Dragan Despot (Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL)

Bez supruge bi bio izgubljen i Mate Bulić, koji je svoju Zdravku upoznao još u osnovnoj školi. Ni njezino preseljenje u Njemačku nije ih udaljilo, ljeta su provodili zajedno, a upravo je zbog nje Mate prije 37 godina otišao u dijasporu. Proslavili su srebrni pir, a kao krunu braka ističe svoje dvije kćeri. Nedavno je postao i djed.

Mate Bulić s obitelji (FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell)

Još je jedna ljubav počela u školskim klupama, doduše, onim fakultetskim. Sandra Bagarić na prvi se pogled zaljubila u svojeg profesora Darka Domitrovića. Ove godine slave srebrni pir, a ako dođe do obnove zavjeta, Sandra očekuje da ovaj put suprug zaprosi nju jer je prvi put to učinila upravo ona. "Čim sam ga ugledala, znala sam da je on moja srodna duša i shvatila sam da nisam, da on mene ni dan-danas ne bi zaprosio. Kleknula sam, radila predstavu, prije svega da sebe zabavim, da nije bilo toga, ne bi se imali čega sjećati", govori Sandra.

Sandra Bagarić, Novi dizajn Karlovačko boce, Lauba (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) - 3Najveći hit Jasne Zlokić ne podudara se s njezinom životnom pričom jer sidro je bacila već u 21. godini. Supruga Borisa upoznala je prije dana glazbene slave, a on joj je jedno vrijeme bio i manager. Kaže kako bi voljela da se nije udala baš tako mlada, ali ne žali ni za čim.

"Udala sam se kao da to nije velika žrtva, udati se iz ljubavi to je velika odgovornost, udate žene to znaju", napominje Jasna.

Jasna Zlokić sa suprugom (FOTO: Dalibor Urukalovic/Pixsell)

Danas, kada svaki treći brak završava razvodom, priznajemo, ove priče itekako su inspirativne i vraćaju barem malo vjere u ljubav i najvećim vezofobima. Jer čini se kako ipak postoje bajke koje završavaju sa ''živjeli su sretno do kraja života''.

Tko se još našao na našoj listi najdugovječnijih domaćih brakova pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se