Domaće zvijezde

VIDEO On je (po)kleknuo dvaput: 'Bilo je jako romantično'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vjenčanju iz snova prethodi, dakako, romantična prosidba. A kako je romantika prilično individualan pojam, tako se i prosidbe od para do para razlikuju.

Klečeći ili ne, s prstenom ili bez njega, spontano ili planirano - trenutak prosidbe pamti se zauvijek. A tog se intimnog trenutka, dakako, vrlo dobro sjećaju i naša poznata lica.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Što će reći supruga? Novu pjesmu posvetio bivšoj ljubavi!

'Moja prva prosidba u životu, budući da sam imao dvije, bila je svima javno obznanjena i to pjesmom 'Žena budi mi ti'. Mislim da je to bilo u onom trenutku hrabro i originalno od mene. A druga je bila jako, jako romantična, fina i elegantna, nekako i duboka. Ali to bi bolje trebali pitati moju suprugu. Ja sam to napravio romantično i kako treba, a ona je pristala. To valjda znači da sam bio dobar', priznao nam je pjevač Sandi Cenov.

'Bila je premijera mjuzikla 'Chicago' i Enes je došao s prstenom na predstavu i samo je otvorio kutijicu ispred mene i ona klasična priča iz svih najgorih sapunica, ja se rasplačem i tako', otkrila nam je glumica Bojana Gregorić Vejzović.

I dok su jedni svoju intimu, poput Tonija Cetinskog koji je svoju Dubravku zaprosio putem naslovnice magazina, rado podijelili s javnošću, drugi je, pak, sramežljivo čuvaju samo za sebe.

'Naravno da sam priredio iznenađenje za zaruke, ali ne mogu vam sada otkriti što je bilo, ali naravno da je cura bila zadovoljna i mislim da je iznenađenje uspjelo. Nije bilo suza, ali nije očekivala. Meni je najbitnije da je rekla da', ispričao nam je nogometaš Nikola Pokrivač.

Ono što možemo sa sigurnošću utvrditi jest to da su jače polovice pomno birale i vrijeme i mjesto. No Suzy Josipović Redžepagić je jedna od onih poznatih dama koje nisu doživjele klasičnu prosidbu. Što nam je ona otkrila, ali i brojne druge poznate zvijezde, pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene