Martina Felja

Haljine hrvatskog dizajna nosi i Kim Kardashian!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatski dizajn nosi se i u Hollywoodu za koji je zadužena dizajnerica Martina Felja koja je svojim krojevima i materijalima osvojila Paris Hilton i Kim Kardashian.

Dizajn Martine Felje nosila je i Rihanna, ali i mnoge druge svjetski poznate zvijezde.

Pogledaj i ovo Diana Viljevac (Foto: PR) Čestitamo! Okrugla obljetnica: Dizajnerica Diana Viljevac slavi deset godina uspješnog modnog djelovanja

'Paris Hilton, Kim Kardashian, Miley Cyrus, Kesha, članice grupe Pussycat dolls, a sad novo, friško prije tjedan dana, Lara Van der Vorth ona je nosila  haljinu za press materijal za nadolazeću seriju i prije pet dana Izabella Mico koja je obukla moj bodi', priča uspješna Felja.

>> Severina i Maja Šuput u sličnom izdanju, koja bolje izgleda?

No njezine dizajnerske komade u različitim prigodama vole nositi i poznate Hrvatice – Severina Vučković, bivša Miss Ivana Delač Đolo, Nikolina Ristović ex Pišek... samo su neke od obožavateljica Feljina dizajna. Unatoč pohvalama struke, kritike i medija, ova kreativka ostaje prizemna, a kako voli naglasiti, najvažnije joj je da se žene u njezinim kreacijama osjećaju lijepo, ženstveno i poželjno.

'Uvijek kad vidim svoju haljinu gledam dugo je i to moja haljina. To je velika čast', ističe Martina. Za svoju posljednju kolekciju Felja je inspiraciju pronašla u dragom kamenju. Tako njezinim koktel i večernjim haljinama dominira smaragdno zelena, rubin crvena i safir plava boja, a tu je i nezaobilazni print.

Kreirajući elegantne, ali ipak prvenstveno sportske majice Felja je još jednom potvrdila svoje mišljenje kako moda za nju nije umjetnost. Naime, ona svoje komade želi viđati svakodnevno na ulici.

Pogledajte prilog inMagazina!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene