444490
444490
444490
444490
444490

POZNATA GLUMICA 'Suprug mi svaki dan govori da me voli'

  • , 25.07.2016., 20:27
  • Autor:
  • komentara

Paprene kuglice dočekale su i glumicu Dijanu Vidušin – ovo su vatrena pitanja za nju.

 
 
 
 
Dijana Vidušin odgovara na Paprene kuglice (Video: IN Magazin)
Dijana Vidušin odgovara na Paprene kuglice (Video: IN Magazin)

Ovog ponedjeljka Dijana Vidušin odgovarala je na vruća pitanja u Paprenim kuglicama IN magazina našeg Davora Garića. U pauzi snimanja scena nove dramske serije Nove TV ''Zlatni dvori'' zapaprili smo glumici koja ima jednu od glavnih uloga. Dijana je u paprenim kuglicama našeg Davora Garića otkrila kako će udovoljiti suprugovim željama da ugrade zrcalo na plafonu spavaće sobe, kako smanjiti broj nezaposlenih te kako je biti majka blizanaca.

Što je sve otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.

Dijana Vidušin (Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL)

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se