Korijen u pijesku

Pjevač fantastičnog glasa - od talent showa do međunarodne zvijezde

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krajem prošle godine pobijedio je na međunarodnom glazbenom natjecanju u ruskom Sočiju. Omiljeno je lice iz brojnih mjuzikala. Svoj novi put ZApočeo je nakon višemjesečne izolacije zbog operacije čeljusti.

Dakako, sad već znate da govorimo o Damiru Kedži, pjevaču čija je karijera započela sudjelovanjem u talent showu Nove TV.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna - 7 Opa! Baby Lasagna ponovno na tronu kladionica, pohvalio se i da je dobio dres hrvatske nogometne reprezentacije!

Nikako prema dolje nego samo uzlaznom putanjom kreće se karijera Damira Kedže. ''Korjen u pijesku'' njegov je novi singl, tko zna koji u nizu o nesretnoj ljubavi.

'Kod mene je poprilično suprutno uvijek. Kad se osječam dobro, pjevam tužne pjesme, a kad sam najgore u životu pjevam vesele pjesme, što znači da sam sve ove godine bio dobro', rekao je Damir.

Nedavno je pobijedio na međunarodnom natjecanju mladih pjevača u Rusiji i potpisao ugovor s tamošnjom producentskom kućom. 'S njima radim na novim pjesmama. Već sam dobio na mail nekakvih desetak dema, odlučili smo se za jednu pjesmu na engleskom jeziku', rekao je Kedžo.

Pokoravanje Europe Kedži bi lakše pošlo za rukom kada bi predstavljao Hrvatsku na eurovizijskom natjecanju. 'To te pitam, ja se nadam jednog dana', rekao je Damir.

Damir se trenutačno priprema za 63. Zagrebački festival s pjesmom 'Korijen u pijesku'.

Što je još otkrio saznajte u prilogu IN magazina.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene