posjet bolnici

VRATILI IM OSMIJEH NA LICE "Preozbiljni za svoje godine. Ovo je nešto predivno"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Damir Kedžo i Matteo Cetinski s udrugom Crveni nosevi posjetili su mališane u bolnici Srebrnjak.

Nakon završetka showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', naši kandidati imaju pune ruke posla. Upravo zahvaljujući Damiru Kedži, pobjednička donacija od 40 tisuća kuna otišla je udruzi Crveni nosovi, s kojom su Kedžo i Matteo Cetinski proveli dan u dječjoj bolnici Srebrnjak.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

"Djeca jako vole klaunove, mislim da oni govore njihov jezik, jezik igre, smijeha i radosti i često kažu da je baš dobro što klaunovi žive u bolnici", kaže Mladenka Majerić, izvršna direktorica Crvenih noseva.

A ovaj put su im se, u obilasku dječje bolnice Srebrnjak pridružile i zvijezde našeg showa Tvoje lice zvuči poznato. "A pa to su zvijezde, vidite da su curice već virile iz soba i samo su čekale kad će koji doći u sobu", govori sestra Vlasta Krešić.

"Prelijep osjećaj, kad uđete u sobu, onda vidite da su ozbiljni, preozbiljni za svoje godine, i onda kad izađete su veseli. Da, i taj osjećaj kad vidiš prvi put da ih nasmiješ i kad se krenu smijati s tobom i tebi je super", govore Matteo i Damir. 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene