Veliki snovi

Njezinoj odluci protivili su se i mama i tata i djed!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bojana je kao djevojčica imala velike snove - biti liječnica, istraživačica, pa čak i astronaut!

Uvjerljivo odglumiti vrlo strogu i emotivno distanciranu majku teško bi bilo svakoj glumici, posebno ako je privatno brižna majka. No, Bojana Gregorić Vejzović, utjelovljenjem Elle u dramsko glazbenom spektaklu 'Stella', trijumfirala je odglumivši svoju suprotnost.

'Toliko mi je bio nevjerojatan da sam u nekim situacijama googlala da vidim biografije nekih poznatih ljudi koji su pričali o svojim lošim roditeljskim odnosno, odnosima s roditeljima i na žalost ima takvih stvari', rekla je Bojana. Ipak, svi koji je poznaju pa makar iz viđenja ne mogu vjerovati da je tako uspješno odigrala zlicu. 'Što se tiče ukućana, moj sin je osobno jako razočaran što igram negativku', priznaje glumica.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

>> Bojana Gregorić, Sementa Rajhard i Vanda Winter - Zvijezde Stelle blistaju gdje god se pojave!

Bojana je, prisjeća se, kao djevojčica imala velike snove - biti liječnica, istraživačica, pa čak i astronaut. Iako je i sama bila glumica, Bojanina majka Božidarka Frajt nije bila oduševljena kćerinim izborom. Odluci da postane glumica, protivili su se i njezin otac, pa čak i djed. 'Jednostavno iz znanja kakav je to posao. S jedne strane predivan i zarazan a isto tako i težak', kaže glumica.

Što je još otkrila, pogledajte u prilogu In Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene