Kontroverzni Mugler

VIDEO Erotika, uzbuđenje i scene koje će vam ostati u sjećanju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vodimo vas u francusku prijestolnicu na spektakularan cabaret show koji je u tri mjeseca pogledalo više od sto tisuća ljudi! Sada i vi imate ekskluzivnu priliku zaviriti u taj svijet!

Riječ je predstavi Mugler Folis u režiji slavnog kontroverznog dizajnera Manfreda Tierija Muglera. A zašto su pjevačica Kylie Minogue i bivši James Bond Pierce Brosnan oduševljeni Muglerovim odabirom glumaca, plesača, akrobata, modela i kazališnih umjetnika... vidjet ćete već u prvom kadru!

Pogledaj i ovo Ivana Knoll Nije joj prvi put... Knoll opljačkana u Parizu, prepričala detalje ovog neugodnog događaja: ''A tek sam stigla...''

Kako napraviti hit pjesmu? Slijedite ove upute

Mugler je osmislio jedinstvenu predstavu o ženi čiji je san naučiti hodati po žici. Uz originalnu glazbu koju također potpisuje Thierry, pratimo priču o ostvarenju njezina sna, a publika svjedoči neobičnim susretima različitih likova, poput glumaca, plesača, akrobata, modela i kazališnih umjetnika.

Mugler Follies je na pariškom repertoaru tek tri mjeseca, a dosad je predstavu vidjelo više od sto tisuća ljudi. 67-godišnji Mugler čega god se dotakne, pretvara u zlato. Prije početka predstave publika ima priliku večerati, družeći se s izvođačima, a kada se zavjesa digne, strogo je zabranjeno snimanje mobitelima i fotografiranje. Glavna se glumica inače profesionalno bavi hodanjem po žici.

Mugler je karijeru započeo kao baletan. S 24 godine preselio se u Paris i posvetio se dizajniranju odjeće, a već je sljedeće godine predstavio svoju prvu kolekciju. Za vrijeme 80-ih i 90-ih Thierry je postao svjetski priznat kao dizajner, kreirao je kultnu haljinu Demi Moore za potrebe filma Nemoralna ponuda.

Režirao je i legendarni videospot Georgea Michaela Too Funky te u njemu odjenuo sve manekenke. Prije 23 godine lansirao je svoj prvi parfem. Njegov najpoznatiji miris svake mu godine donese zaradu višu od 280 milijuna dolara. Ima vlastitu liniju kozmetike, bio je umjetnički direktor na Beyoncenoj turneji I am. Lady Gaga u svojim videospotovima najčešće nosi njegove kreacije, kao i na turneji Monster Ball. U Mugler Follies predstavi Thierry kombinira elemente cabareta s novim tehnologijama i state of art rasvjetom. Na samoj se organizaciji radilo godinama. Kao i u njegovima kreacijama, pazilo se na svaki detalj. Poput njegovih kreacija i mirisa, ova predstava je istinski užitak koji nikako ne smijete propustiti ako se nađete u francuskoj prijestolnici.

Mugler je oduvijek bio nekoliko koraka ispred svojih kolega, stoga ne čudi da ovog vizionara obožavaju diljem svijeta. Pogledajte cijelu priču u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene