'Ja sam skitnica...'

Bila je velika zvijezda ex-Yu: Danas slavi 30 godina karijere!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bila je velika zvijezda nekadašnje države. Dvije je godine proglašlavana najboljom pjevačicom Jugoslaviji, a sve festivale na kojima je osvojila nagrade, bilo bi teško i pobrojati.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo In magazin: Danijela Martinović Kakvo iznenađenje! Nikolini iz Križevaca na vrata je pokucala najdraža pjevačica, a u skriveni plan svog supruga zbog nečeg je skoro posumnjala!

Ako je na prvi trenutak i niste prepoznali po izgledu, glas Jasne Zlokić sigurno niste mogli zamijeniti s ničijim drugim. Od izdavanja njezina velikog hita 'Skitnica' prošlo je čak 28 godina.

Ova glazbena diva u veljači će koncertom u Zagrebu proslaviti 30 godina svoje uspješne glazbene karijere. 'Ja sam bila majka i žena i prijateljica i domaćica i dama, sve sam bila u jednom. Šta je zapravo od toga svega zvijezda? Što me ljudi poznaju, pa šta', kaže Jasna Zlokić koju su na vrhuncu slave obožavatelji toliko salijetali da je morala tražiti policijsku pomoć.

>> Bivša žena nogometaša: 'Nije fer suditi WAG-sicama!'

'Voljeli su me muškarci zato što sam ih očito podsjećala na nešto što bi oni rado imali doma. Ja nisam bila ono tipična zvijezda u smislu da sad imam duge noge i da sam sva ono zategnuta, utegnuta, izbačene grudi. Ja sam imala nešto ko djevojčica iz susjedstva, ja tako sam sebe nekako doživljavala, ali onako ljepuškasta, šarmantna, tako su mi bar govorili u doba mladosti moje. I vjerojatno je to plijenilo ljude, svi vole da si normalan, običan, a da opet vrijediš, da imaš jednu distancu....ali su me volile i žene isto. Voljele su moje pjesme, uz njih su me mnoge žene zaljubljivale', sjeća se pjevačica.

Nastup koji joj je u ovih 30 godina karijere ostao najviše u srcu je upravo onaj prije američkog repera 50 Centa. 'To nikad neću zaboravit, ali ne zbog 50 Centa ni tih pustih mojih medisjkih pojavljivanja i kad s eono bila velika halabuka digla oko toga nego taj krik te mladosti kad sam ja se pojavila na toj pozornici koja i nije moja publika, je li, to je sve bila mladost. Kad sam ja došla i kad su oni mene tim krikom dočekali ja sma mislila da će mi srce puknut od ljepote i od sreće', sjeća se.

Što je Jasna još otkrila o sebi, pogledajte u prilogu IN magazina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene