Izbjegao zatvorsku kaznu

Kraj sudskog procesa proslavio u Dubrovniku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Šef formule 1 došao je na tradicionalni odmor u Hrvatsku.

Odmah nakon što je na sudu u Njemačkoj dogovorio nagodbu za vrtoglavih sto milijuna eura, Bernie Ecclestone stigao je na tradicionalni odmor u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Bernie Ecclestone (Foto: Dnevnik.hr) Krstari obalom Bernie ne skriva koliko je zaljubljen u našu zemlju: "Volim Hrvatsku, ovdje mi je posebno lijepo"

Šef formule 1 u Dubrovniku se s društvom ukrcao na svoju jahtu Petara, na kojoj će zasigurno proslaviti kraj sudskog procesa, ali i opustiti se prije velike nagrade Belgije. Za In Magazin prokomentirao je i što misli o naglom uspjehu Daniela Ricarda, koji je ove sezone bolji od četverrostrukog prvaka svijeta Sebastiana Vettela.

Kuma za poželjeti - Iskeširala pola milijuna eura za vjenčanje!

Tako je počelo novo poglavlje u životu šefa Formule 1 koji se zakomplicirao nakon što je u travnju počeo sudski proces u kojem je optužen zbog podmićivanja bivšeg bankara. Da ga je sud proglasio krivim suočio bi se s desetogodišnjom zatvorskom kaznom i morao bi odstupiti s mjesta šefa Formule 1 koju uspješno vodi još od 70-tih godina. No državni tužitelj prihvatio je njegovu ponudu i tako je postignuta najveća nagodba u povijesti njemačkog pravosuđa.

Već dan odmor na Jadranu bio je dovoljan da Berniju vrati osmijeh na lice. Dan nakon dolaska sreli smo ga na Stradunu gdje je šetao držeći za ruku svoju suprugu Fabianu. Predah na Jadranu šef Formule 1 uvijek si prijušti između velike nagrade Mađarske i Belgije.

Simpatični Bernie u Gružu se strpljivo fotografirao i s obožavateljem inače jedinim vlasnikom Formule na jugu Hrvatske.

I tako je počeo Bernijev ove godine i te kako zasluženi odmor tijekom kojeg će s društvom zasigurno proslaviti kraj ovog nevjerojatno stresnog poglavlja svog života.

Prilog u cijelosti pogledajte u In Magazinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene