Iskrena o izgledu

Anica priznala korekciju grudi i rekla: 'Imala sam 106 kila'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uvijek iskrena Anica otkrila je i više nego što smo mislili da hoće.

Otkad se prije dvadeset godina okitila lentom najljepše Hrvatice, Anica Kovač ne silazi s tog popisa. I nakon troje djece njezina je linija savršena. Za razliku od mnogih, Anica priznaje kako za nju nisu zaslužni samo dobri geni.

Pogledaj i ovo showbuzz Hoće li ponoviti njen uspjeh? Anica Kovač zdušno ju podržala! Naša mlada ljepotica otišla u Kinu

Prvi pogled na njezinu figuru budi samo jednu misao: savršena je! No, ona, baš kao i svaka žena na svijetu, ratuje s masnim stanicama.

Ovo je tajna jedne od najlijepših Hrvatica. Udobno smještena zadaje posljednji udarac nepravilnostima, iako bi mnogi rekli da te nedostatke vidi samo ona.

FOTO Noge za pasti u nesvijest!

Uvijek iskrena Anica je jedna od rijetkih koja je kamere pustila u svoj skriveni svijet ljepote, baš kao što je bez srama priznala korekciju grudi, ali i to da je imala 106 kila.

Dani izležavanja u kozmetičkom salonu više su iznimka nego pravilo. Njezin dnevni raspored je pretrpan obvezama, no uz sve Anica pronalazi vremena i za humanitarni rad. Ove je godine svu svoju snagu usmjerila na obnovu poplavljene Slavonije.

I premda bismo rekli kako je Anica čvrsta poput kamena, istina je posve drugačija.

Najviše je ipak pogađa nepravda i loš životni standard u Lijepoj našoj. Iako je mogla ostati živjeti u Njemačkoj, nije požalila što je promijenila adresu.

Više o Anici Kovač saznajte u prilogu inMagazina

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene