457072
457072
457072
457072
457072

Mlada Zagrepčanka o slavnom holivudskom ljepotanu ''On je bio divan''

  • , 15.11.2016., 16:56
  • Autor:
  • komentara

Mlada Zagrepčanka otkrila je brojne detalje iz svog privatnog i poslovnog života.

 
 
 
 
Anamarija Spasojević o karijeri (VIDEO: IN Magazin)
Anamarija Spasojević o karijeri (VIDEO: IN Magazin)

28-godišnja Zagrepčanka Anamarija Spasojević oduvijek je sanjala o glumačkom pozivu. U životu bavila se brojnim poslovima, no, kaže, oduvijek je sanjala samo o glumi.

''Ono, kad si mali hoćeš biti princeza, pa onda gledaš Pearl Harbor pa hoćeš biti bolničarka, pa gledaš Pulp Fiction pa hoćeš biti narkomanka i onda shvatiš da gluma nekako sve to objedinjuje'', rekla je glumica Ana Marija Spasojević. Nedavno je diplomirala na jednoj od pet najboljih glumačkih akademija u Londonu, koju je završio i nekadašnji James Bond - Pierce Brosnan. I danas se sjeća uzbuđenja nakon što je doznala da je primljena.

''Ja sam spavala, točno se sjećam i mama me zvala da je zvao taj neki gospodin i njoj rekao da sam ja upisana, a ja ono kako, šta, o čemu?'', prisjetila se Ana Marija.  ''U ovoj mojoj konkretno studirali Michael Fassbender, Tom Hardy, Colin Firth, Emilia Clarke iz game of Throne'',rekla je Ana Marija. Jedan semestar odradila je u Rusiji koju obožava.

Anamarija Spasojević (Screnshoot: IN Magazin)

''Na moskovskom institutu, njihovoj akademiji Institut Borisa Šukina, što je meni uvijek nekako bio san - Rusija, sve je nekako krenulo iz te Rusije i jako volim Čehova. I onda učiti Čehova u Rusiji na ruskom je meni bilo nešto što me stvarno ispunilo'', priznala je Ana Marija. Odmah nakon što je diplomirala dobila je prvi posao - ulogu u kratkom filmu.

''Bio je dosta zanimljiv projekt jer sam ja trebala imati samo neku omanju ulogu gdje sam ja negativka i nešto sam nemoralna i onda oni meni ne daju posao, međutim ja sam se njima jako svidjela i onda su oni, imali su jako veliki budžet i onda su prepisali totalno scenarij i od napravili mene glavnog negativca koji je htio otprilike uništiti cijeli svijet'', kazala je glumica.

Život u Londonu donio joj je poznanstva s redateljemm oskarovcem Tomom Hooperom te Asifom Kapadiom, autorom dokumentarnog filma o Amy Winehouse koji je također okrunjen slavnim kipićem američke filmske akademije. Nedavno je angažirana i za prestižni event s britanskim glumcem Judeom Lowom.

''Kad su mi javili da sam dobila bila sam jako sretna. On je bio divan za raditi, divan kao scenski partner. U principu svi na setu su bili jako podržavajući i sve je bilo jako toplo i prijateljski jer je bilo jako stresno, mi stvarno nismo znali što će publika odlučiti i što ćemo mi morati raditi, tako da nije baš bilo mjesta za greške, a i dosta je bilo improvizacije'', rekla je AnaMarija.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se