Razotkriveni su

Analiza rukopisa domaćih zvijezda: Jesu li ovakve i osobno?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Za rukopis se kaže da je ogledalo duše. Analizom rukopisa stručnjaci mogu otkriti karakterne osobine pojedinca, trenutačno emocionalno stanje te ponašanje u određenim okolnostima.

Znate li da vaš rukopis o vama priča priču koje vjerojatno ni sami niste svjesni? Isto tako, način na koji se potpisujemo također govori mnogo o nama, stoga smo za vas, uz pomoć grafologinje, analizirali potpise dobro vam poznatih lica.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 2 pokazala pravi morski raj! Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

Dame u ljetnim haljinama: Domaće zvijezde koje su seksi i obučene

Pa krenimo redom... prava je analizirana pjevačica Nina Badrić. 'Na prvi pogled vidimo da su sva slova arkadna, što znači da je to potez samozaštite, želimo se zaštititi od vanjskih uvreda i vanjskih napada. Tipičan potpis osobe koja više djeluje iz emotivnog svijeta nego onog razumskog. Osoba kada joj se povjeri neka informacija na čuvanje, ona je zaista i čuva', kaže grafologinja Jasmina Šogolj o Nininim slovima.

Sljedeća je bila pjevačica Lana Jurčević. 'Osoba ima potrebu ponekad biti sama sa svojim mislima, možda kako bi mogla bolje stvarati, ali isto tako budući da je naglašena srednja zona, osoba voli biti u društvu drugih ljudi, dakle, nekako voli taj socijalni život. Naglašava da osoba stoji iza onoga što je napisala, odnosno iza onoga što kaže i što radi', objašnjava Šogolj o Lani.

Posebno je zanimljiva usporedba potpisa sestara Husar koje su, iako možda na van mnogima djeluju poput blizanki, iznutra sasvim različite osobnosti. A iz potpisa se može primijetiti i kako je pjevačica Danijela Martinović doista vesela osoba. 'Jedan veseli potpis, što možete i sami vidjeti, jedan cvjetić i jedno srce, a to i samo ukazuje na jedan veseli i djetinji duh, što je vrlo važno za takvo zanimanje. Također jedan umjetnički potpis. Vidi se da se osoba dobro prilagođava svakoj sredini i da je otvorena za nova poznanstva i nove ljude, jedna dostupnost se vidi u ovom potpisu', kaže stručnjakinja.

Zanimljivo je da se rukopis formira do 20. godine života kad lagano počinje odražavati našu osobnost i naš karakter i biti jedinstven baš poput otiska prsta. Stoga kad sljedeći put pomislite da je vaš potpis tek puka formalnost, sjetite se da se iza vaših slova krije cijelo mnoštvo tajni. Pogledajte cijeli prilog inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene