Preselila se

Nakon razvoda otvorila dušu: 'Postoje neke simpatije...'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U sasvim osobnom razgovoru glazbenica je progovorila o novim životnim izazovima i samohranom majčinstvu te je odgovorila na pitanje je li pronašla novu ljubav.

Poznata violončelistica objavila je svoj drugi album dječjih uspavanki, no ovoga puta obogatila ga je i pričama za djecu. Posljednjih mjeseci Ana Rucner se posvetila i uređenju svojeg novog stana u roditeljskoj kući na zagrebačkim Remetama. Od sredine ljeta, svakodnevno obilazi gradilište. Kako stvari stoje sa sinom Darianom u novi će se dom useliti za godinu dana.

Pogledaj i ovo Ana Rucner - 2 s godinama sve ljepša! Ana Rucner u golišavom izdanju pokazala isklesano tijelo, a pojavile su se i fotke iz vremena kad je zavela 30 godina starijeg šarmera!

Javnost se iznenadila kad su Ana i njezin sad već bivši suprug Vlado Kalember u travnju ove godine objavili da se razvode. Dom koji je dijelila sa suprugom napustila je nekoliko mjeseci ranije.

'Od 12 zapravo živim sama, u duetu sa sinom. Ok je osjećaj, sad sam se već snašla, neke su stvari naravno teže, kada ti rikne bojler usred noći ili pukne žarulja. Neke stvari koje nisam radila previše, sad radim. Sve znam što me može dočekati', rekla nam je Ana.

Bivši supružnici Vlado Kalember i Ana Rucner ponovno zajedno

Bilo je teško, priznaje, osmogodišnjem sinu objasniti da se mama i tata razvode. S druge strane, u njihovoj obitelji, često se putovalo, pa se na odvojenost Darian već naviknuo. Teže mu je, kaže Ana, bilo promijeniti školu.

'Ima ovdje dom, ima i tamo dom, može uvijek biti gdje on poželi, naravno. samo što ima školske obaveze, pa mora bit negdje više.
Nije mu bilo lako, naravno, velika je to promjena, ali je prošlo ok, jer prvi razred je išao tamo, nije se još tako vezao. Sad već ima novu škvadru, društvo, cure. Super mu je', objasnila je violončelistica.

Iako ona i Vlado nisu tipičan razvedeni par, jer su i dalje u vrlo dobrim odnosima, boji se samohranog majčinstva.

'Mi zajedno odgajamo Darijana, uvijek jesmo i uvijek hoćemo.
Uvijek imam strahove. Netko tko želi od djeteta napraviti da bude samostalan kad poraste, da se zna obraniti, verbalno, da se zna postaviti, cijeniti, svi sudjelujemo u tome. U puno toga pogriješim sigurno, ali nastojim nekako da napravim od njega dobrog čovjeka', rekla je Ana.

Iza nje je veliki koncert u Milanu, a za nekoliko dana putuje u Ženevu. Katkad je dobro, kaže, malo više posvetiti se poslu. Nedavno se nagađalo da je našla novu ljubav, a što nam je otkrila o svom ljubavnom životu - pogledajte u prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene