Prijateljstvo nas veže

Rucner :'Ako pričaš ružno o partneru, govoriš samo o sebi'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Među brojnim koncertima i nastupima povodom jučerašnjeg Svjetskog dana glazbe, Istaknuo se onaj u sam cik zore. Već tradicionalno, violončelistica Ana Rucner u Dubrovniku je Pozdravila prvo ljetno Sunce. Ove je godine svirala s majkom.

Svoju povezanost s Dubrovnikom, ova violončelistica dokazuje već pet godina. Naime, toliko se održava dubrovački festival "Ana u Gradu". I ove godine amfiteatar na Srđu je bio pun, a uz zvukove violončela čarobnim ga je učinila i sama zora. Svi prisutni, Ana i njezina majka, pozdravili su prvo ljetno sunce.

Pogledaj i ovo Ana Rucner (Foto: Filip Bašić) Pozdrav ljetu Ana Rucner po deveti put probudila prvo ljetno sunce na dubrovačkom Srđu

'Nema ljepše kad sviraš, a iza leđa ti se nazire sunce i kad počne grijat. Nevjerojatno je koliko je sunce izvor života. Smrzavali smo se jutros i čim je on provirio, već je druga priča. Zaista posebno', rekla je Ana.

No neće se Ana dugo zadržati u ovom gradu. Nakon što je na Festivalu ugostila neka od najpoznatijih imena iz svijeta klasične glazbe, poput Olivera Pooole, koji je već prozvan mladim Rubinsteinom, Ana ima velike planove za ovo ljeto.

Festival 'Ana u Gradu' u Dubrovniku uz brojne glazbene zvijezde

'Mislim da će bit 5,6, dana odmora. Ostalo je sve sviranje, turneje, putovanja. Moj sin i ja ćemo na moru pratit jedno drugog. Bit će svakako lijepo. Samo neka je toplo i sunčano', otkrila je Ana.

A iako su bivši supružnici u videospotu za pjesmu koju će izvesti u Neumu i više nego bliski te se često druže, nije riječ o buđenju starih strasti.

'Prijateljstvo je to koje nas je povezalo, veže i vezat će nas cijeli život. I dijete je tu koje obožavamo. Jako je važno da si u dobrom odnosu jer ako pričaš ružno o partneru, govoriš samo o sebi. Mislim da to nema potrebe. Treba bit u dobrim odnosima sa svima, a kamoli s nekim s kim si proveo dobar dio života', rekla je Ana.

Što je još otkrila Ana pogledajte u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene