Alternativni modeling

Pomiču granice: 'Tamo se cijeni talent i težak rad, znamo kako je u Hrvatskoj'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ima i modela koji se ne uklapaju u klasične standarde ljepote, već su prepoznatljivi po svojem osebujnom stilu. Većinu takvih modela krase pirsinzi, tetovaže, posebna boja kose te drugačiji stil odijevanja.

One su neuobičajeno lijepe, pametne, sposobne i polako, ali sigurno, pomiču granice modelinga. Alternativna modeling scena posljednjih je godina sve jača i dobar konkurent klasičnom tipu modelinga. No kakva je stvarnost alternativnih modela u Hrvatskoj, otkrivaju nam tri ljepotice Nea, Ivana i Tamara.

Pogledaj i ovo Cindy Crawford (Foto: Instagram) Urnebesna je! Fotografija slavne ljepotice dokazuje da je da se i njoj može dogoditi isto što i svakoj drugoj ženi

Beogradska špica: Atraktivne djevojke i modni trendovi

Dok domaći dizajneri rado djevojkama ustupaju mjesto na pisti, većina njih ipak će sreću okušati izvan granica Lijepe naše, gdje je prilika za rad mnogo više. Nea planira put u Los Angeles, dok Ivanu čeka Šangaj. 'Tamo se cijeni talent i težak rad, a ovdje znamo kakva je situacija', kaže Nea Dune. Od profesorice povijesti, španjolskog jezika i književnosti te informatike do turističke tehničarke, nijedna od djevojaka ne radi u svojoj struci, što zbog lošeg stanja u zemlji, što zbog njihova izgleda, na koji se katkad gleda s kritikom. 

finally can release these <3 published in Ink Fetish Magazinehttps://twitter.com/neadunemodel/MUA/style: Nea...

Posted by Nea Dune on Tuesday, July 7, 2015

Ako se pitate što sve pripada alternativnom modelingu ili biste li i vi mogle biti modelima, evo što se traži. 'Danas nije bitno zapravo u alternativnom modelingu da li ti imaš 180cm ili 150cm, ima vrhunskih modela koji spadaju u alternativnu klasu koje su jako niske ali zato imaju odlične proporcije i izgledaju vrlo visoko za svoju visinu. Možeš imati tetovaže, piercinge, normalnu boju kose, kričavu, više je stvar karizme i vlastitog stila', dodaje Nea.

Pogledajte cijelu priču o alternativnom modelingu u prilogu inMagazina.   

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene