Alkini savjeti

'Kad te frajer ostavi, treba ga zamijeniti drugim!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Alka Vuica plesne podije ovog ljeta namjerava osvojiti novim singlom 'Hitna pomoć'. Ova osebujna kantautorica našoj je novinarki u iskrenom razgovoru otkrila komu je to pomoć potrebna, trebaju li žene muški oslonac u životu te nosi li samački život više prednosti ili mana.

Recept za oporavak ostavljene žene novim je singlom Alka Vuica odlučila podijeliti sa svim pripadnicama nježnijeg spola.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

Alka Vuica se vratila s Jamajke: 'Pa tko ne voli mlađe frajere, mlađe je slađe'

'Svakoj ženi kad je frajer ostavi treba hitna pomoć. Radi se o tome da je najbolje zamijeniti  s nekim, pogotovo onim dobrim frajerom u mom spotu, mišićavim, istetoviranim... Kad ti netko kaže da te više ne voli, to je takva bol da treba zapravo odmah izići u neki dobar klub, i provesti se i naći novog frajera', kaže Alka.

Kako kaže, tek je nakon 50-e shvatila da za muškarcem ne treba plakati i žaliti, a moderna vremena donose i nova pravila. Samački život učinio ju je samostalnom, možda čak i više nego što to muškarcima odgovara.

'Hitnom pomoći' Alka najavljuje izlazak novog albuma, koji bi svjetlo dana trebao ugledati ove jeseni. Pogledajte što nam je Alka još otkrila u prilogu inMagazina. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene