Senad kao Fazlinović

'Ako može Faruk sa Izetom, što ne bi i on da se grebe za moju penziju'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Senad Bašić lik Faruka Fazlinovića utjelovio je u 144 epizode serijala 'Lud, zbunjen, normalan'. Ivana Nanut donosi vam ekskluzivni intervju s ovim sarajevskim profesorom glume.

Bosanskohercegovački glumac Senad Bašić već šestu godinu zaredom nasmijava hrvatsku publiku u ulozi Faruka Fazlinovića, zbunjenog rokera, producenta i vlasnika glazbenog studija. Sve je počelo davne 2006. godine kada su Mustafi Nadareviću i tada 46-godišnjem Bašiću ponudili prvu televizijsku suradnju na projektu zvanom Dobri momci.

Pogledaj i ovo In Magazin: Angelina Mango - 4 Posebna djevojka Glavna konkurentica Baby Lasagne po prvi put u Zagrebu, evo što je imala reći o njemu: "Neki dan sam ga srela!"

>> Upoznajte 'normalnog' iz serije 'Lud, zbunjen, normalan'

'Ja isto imam sina koji ima 23 godine i njemu se jako dopada, i on planira isto tako, ako meni bog da zdravlja, da živi sa mnom do 50-te. Ako može Faruk sa Izetom, što ne bi i on da se grebe za moju penziju. Kako ja reagiram... nemoj da budem bezobrazan – 'Sine dragi, kažem ja, nemoj da te nabijem nogom', šali se Senad.

Senad je odigrao više od 60 kazališnih predstava, glumio u bosanskim hit filmovima poput Nafake, Gori vatra i  Kod amidže Idriza. Osamdesetih je godina također nasmijavao publiku s kultnom predstavom Audicija. Nakon završene prve godine studija glume, debitirao je na dubrovačkim ljetnim igrama 1984. godine glumeći Hamleta. Kao profesor glume na akademiji predaje već osam godina. Član je Kamernog teatra 55 u Sarajevu.
 
'Od 84-te se profesionalno bavim glumom i kad je u pitanju gluma i svi medij, TV, film, teatar... teško me je nasmijati, al kad se nasmijem to pamtim za sva vremena. A kakav je to humor? To je životno mogući humor, može biti i humor zvjezdanih faza al samo da je životno moguće, ljepota šarma al da postigne veliki efekt, nekad se znam dobro nasmijati samo na namigivanje', kaže glumac.

Pogledajte cijeli intervjuu za inMagazin, a popularnu seriju možete gledati i na OYO. hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene