I to smo dočekali

Omiljena Abba - 'Mi ne primjećujemo da pjevamo na hrvatskom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čak je 52 milijuna ljudi diljem svijeta pogledalo mjuzikl 'Mamma Mia'. Riječ je o pravoj poslastici za ljubitelje Abbinih hitova, a iako nismo ni pmislili da ćemo imati priliku uživati u dobro nam poznatim hitovima na hrvatskom jeziku, došao je i taj trenutak.

Najveći ABBINI hitovi dobili su, vjerovali ili ne, hrvatsku inačicu. I to sve zahvaljujući popularnom mjuziklu Mamma Mia, koji će, nakon njujorškog Broadwaya i londonskog West Enda, ovoga mjeseca zaigrati i na domaćim daskama. 

Pogledaj i ovo Vanda Winter kao holivudska diva! Naša lijepa glumica zablistala u rijetkom izlasku, vodi miran obiteljski život, ali vratila se onome što jako voli!

1990. godine Zagreb je bio domaćin 35. Eurosonga - Zanimljivosti o natjecanju za pjesmu Europe

'Mi ne primjećujemo da pjevamo na hrvatskom. To je ono najvažnije kod pjesama, da kad ih pjevaš da izgovaraš u skladu sa notama koje je netko napisao', kaže Đani Stipanićev. Đaniju je pripala uloga jednog od trojice potencijalnih očeva mlade Sophie, kojeg je na filmskom platnu utjelovio jednako markantan Pierce Brosnan.

'ABBA je dio mog djetinjstva, naravno da sam slušala te pjesme, i da su dio mene', kaže Renata Sabljak. 'Dobra je stvar kod Abbinih songova to što se čini kao da oni postoje oduvijek. Oni su postali već takoreći dio pop kulture', smatra Vanda Winter.

Premijera je za desetak dana, a vi pogledajte kako izgledaju probe u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene