Zagrebački festival

Glamur domaćih zvijezda: 'Ja sam još malo zaslijepljen'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stari sjaj, velika glazbena imena i novo ruho - bila je to najava 61. izdanja Zagrebačkog festivala. Doista, nakon dugo vremena, pozornicom nekad eminentnog festivala ponovno su prošetala najveća imena domaće glazbene scene.

Pjesmom 'Vraćam se Zagrebe tebi' kojom je otvoreno 61. izdanje Zagrebačkog festivala njegovi organizatori još jednom su poručili : Zagrebačkom festivalu vratit ćemo stari sjaj!

Pogledaj i ovo In Magazin: Ana Rucner i Marko Duvnjak - 2 ''skupa radimo i gradimo'' Partner Ane Rucner napokon stao pred kamere: Skupa su ispričali sve o svojoj ljubavi koju su dugo čuvali samo za sebe!

61. Zagrebački festival: Domaći glazbenici u glamuroznom izdanju

Ovo energičnije i vizualno drugačije izdanje festivala prilagođeno je kriterijima novog doba i od toga, slažu se glazbenici, ne treba bježati. I bez kristalne kugle, tvrde glazbenici, sigurni su kako će jaka imena prisustvovati i sljedećem izdanju festivala. Uz uživanje u glazbi, tu je, šali se Indira iz Colonie, i neizostavno uživanje na crvenom tepihu.

Uzbudljivo je bilo i Goranu Karanu. 'Ja sam još malo zaslijepljen. Dođeš u veliki grad, velika svjetla. Nemamo natjecateljskih ambicija, ali smo se lijepo obukli, sve u slavu Zagrebačkog festivala i njegove revitalizacije', rekao je poznati pjevač.

Modno i glazbeno usklađeni Karan i Rucner dali su svoj doprinost revitalizaciji festivala i obećali kako se na istom mjestu vidimo i dogodine. Pogledajte video!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene