Tko je prvi polufinalist?

SVE NAPETIJE NA FARMI Hvata ih nervoza! ''Sigurno će me uhvatiti neki grč''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve smo bliži velikoj borbi za 500.000 kuna!

Nakon 16 tjedana, večeras doznajemo tko će postati prvi superfinalist Farme - Goran ili Gordan. Prva polufinalna borba bit će dvoboj snage, kategorija pila na gredi. Gordan će, kako kaže, u dvoboj srcem: „Moraš ući u Arenu srcem bez straha i samo piliti jer ako se prepadneš protivnika, onda si pao, u glavi ti je da ne možeš i gotovo.“, kazao je Gordan i priznao da pila na gredi nije lagana kategorija: „Bit će i njemu i meni neugodno sjediti u zraku i piliti, to će biti jako teško, ali on je već zacrtao da je to riješio.“. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Pogledaj i ovo Dora Adanić Ne žali jer nije pobijedila Na korak do pobjede na "Farmi": Dora Adanić otkrila nam je što se u njenom životu promijenilo zbog showa

Gordan priznaje da se osjeća nervozno: „Nervoza je tu, ali kao što piše u pismu koje mi je Danijela poslala: Ne boj se nikoga i ničega na Farmi!“, ohrabruje se Gordan te dodaje kako je u boljoj kondiciji nego kada je došao na farmu: „Imam kondicije, smršavio sam deset kilograma na farmi. Prednost dajem njemu jer ipak sam teži, bojim se da me neće na kilaži iskoristiti.“. No, bez obzira na kilažu, Gordan ima spremnu taktiku: „Tu je najbitnija koncentracija na gredu, ne se okretati i gledati što on radi. Samo treba gledati gredu i svoju pilu i piliti bez stajanja što brže.“, rekao je Gordan.

Dok je Gordana uhvatila nervoza, Goran je, kako kaže, mirno spavao iako to nije očekivao: „Mislio sam da ću se buditi cijelu noć jer je danas dvoboj. Jutros sam se digao normalan, ne pere me zasad nikakva nervoza.“, kazao je Goran svjestan da će se situacija promijeniti prije samog dvoboja: „Vidjet ćemo što će biti prije Arene, kad se počnem oblačiti, sigurno će me uhvatiti neki grč u želucu ili nešto, ali sigurno se neću predati nego ću se boriti do kraja.“. Do kraja će se boriti i Gordan: „Karte su otvorene, bio bi vrh kada bi ga ja srušio. Volio bih ga srušiti baš ja.“, kazao je Gordan te zaključio: „Kako je zapisano u nebu, tako će biti!“.

Ne propustite doznati tko će postati prvi superfinalist Farme, večeras od 21:15 sati na Novoj TV!

Osim na službenoj stranici Farma,omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene