457019
457019
457019
457019
457019

KRISTIJAN U PROBLEMU "Ne znam kud bih sa sobom i što da radim"

  • , 14.11.2016., 13:35
  • Autor:
  • komentara

Kristijana je već drugi put dopala uloga zabavljača, što mu i nije baš najbolje sjelo.

 
 
 
 
Farma - Kristijan (Foto: PR)
Farma - Kristijan (Foto: PR)

Otkako su se dvije farme spojile u jednu te novi Gazda izabire dvoje farmera za Gospodu od kojih je jedan zadužen za nadgledanje poslova, a drugi za zabavu, Kristijana je već drugi put dopala uloga zabavljača. Zašto ga stavljaju na tu poziciju nije mu jasno, jer kako kaže, ne zna zabaviti ni samoga sebe.

"Meni je stvarno dosadno i ne znam kud bih sa sobom i što da radim", izjavio je Kristijan i objasnio kako bi vani u takvim trenucima zabavu pronašao na društvenim mrežama ili u igranju igrica: "Da sam doma u ovo bih vrijeme bio negdje vani, ako ne bih bio vani, bio bih pred laptopom." Kristijan je dodao kako mu je puno bolje išlo kada je vodio poslove te da ne razumije zašto njega svi vide kao zabavljača.

Farma - Kristijan (Foto: PR)

"Oni misle da sam ja zabavan, a ja možda ne shvaćam to da sam ja zabavan, a možda me stavljaju zbog toga što volim puno pričati. Ne znam po čemu sam ja njima zabavan." Kaže, teško je zabaviti ljude koji ne mogu sjediti za istim stolom i sve ih skupiti u istoj prostoriji. Osim što su međuljudski odnosi kod farmera veoma diskutabilna tema, Kristijan smatra da je problem i to što su na kraju dana umorni te zabava time pada u drugi plan:

"Uvijek gledamo da se što više odmorimo i da smo spremni za dugi radni dan", objasnio je. Hoće li Kristijan uspjeti pronaći inspiraciju za zabavu, ne propustite pogledati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Farma - Kristijan (Foto: PR)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se