453069
453069
453069
453069
453069

KONAČNO PRIZNALA 'Darko me izvukao iz pakla'

  • , 10.10.2016., 21:47
  • Autor:
  • komentara

Nakon što je Gazda Darko podijelio poslove, zelena zajednica proslavila je zajedno s Danielom njezinu godišnjicu braka.

 
 
 
 
Jasmina, Farma (FOTO:PR)
Jasmina, Farma (FOTO:PR)

S novim tjednom, pred farmerima je još jedan tjedni zadatak, vezan za rad s drvetom, a radi se o izradi drvene kutije ili drvenog kaveza koji će poslužiti farmerima za transport pojedinih životinja.

Mentor Joža prošetao je kroz obje farme kako bi vidio u kojem je stanju. Na Staroj farmi bio je zadovoljan svim poslovima i brigom a životinje, dok je na Novoj farmi farmere upozorio da moraju još više hraniti životinje i svaki dan krave voditi na ispašu kako bi se najele dobre trave. „Blago vam je palo! Ante, ti si stočar, tebe i Barbaru zadužujem!“ poručio je Mentor Anti.

Farma (FOTO:PR) - 1

Nakon što je Gazda Darko podijelio poslove među svojim farmerima, zelena zajednica proslavila je uz tortu zajedno s Danielom njezinu godišnjicu braka. Posebno ju je obradovalo muževo pismo i crtež djece. „Sto posto dajem sad od sebe! Ja znam zašto sam ovdje. Ja ću doći do kraja! Želim pobijediti!“ kazala je Daniela kojoj je muževo pismo bio dodatan vjetar u leđa.

Farma (FOTO:PR) - 3

Prelaskom na Staru farmu, Jasmina je procvjetala. „Dao mi je šansu, izvukao me doslovno iz pakla i čovjek daje sve za zajednicu.“ zahvalna je Jasmina Gazdi i sretna što je konačno pronašla mir na farmi, a kaže kako ima i više elana u obavljanju farmerskih poslova u novoj zajednici.

Farma (FOTO:PR) - 2

Nema više svađa, trzavica i provociranja, a to je primijetio i Gordan. „Jasmina se smirila kad je stigla u tim zelenih. Jako je dobra s Gazdom Domom.“ kazao je sretan što je njegova draga ponovno s njim pod istim krovom. „Jasmina ima karakter poput mačke. Malo reži, ali dobro je. Kad idem za njom, onda mi govori zašto me pratiš, jesi ti lud, a kad me nema, gdje sam? Ja se izgubim cijeli. Onda se smije, pa ne znam uopće što ću.“ zbunjeno će Gordan te zaključuje: „Može biti i najgora, ali kad je volim. Može biti i đavao. Zašto ja uvijek naiđem na takve žene, nije mi jasno.“

Farma (FOTO:PR) - 5

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se