451094
451094
451094
451094
451094

BURNO NA FARMI Jasmina i Gordan neprimjerenim ponašanjem digli tlak Senadu

  • , 22.09.2016., 21:39
  • Autor:
  • komentara

Jasminina ljubav mogla bi mu nadoknaditi sve ono čemu je čeznuo cijeli život

 
 
 
 
Farma (FOTO: PR)
Farma (FOTO: PR)

Zbog ozljede kunića, koji se ogrebao na ogradi u svome kavezu, zelena zadruge s Nove farme je sankcionirana nedobivanjem zelenog certifikata što im je izazvalo znatno slabiju prodaju na Sajmu.

Crvena zadruga sa Stare farme proteklog tjedna uspješno je obavila sve zadatke te su kao potvrdu svoga rada i bili nagrađeni zelenim certifikatom. Sukladno tome i njihovim prodajnim sposobnostima, na Sajmu su briljirali sa zarađenih 168 dukata, dok je crvena zadruga zaradila samo 40 dukata. „Ovaj Sajam je bolje prošao od prošlog i to puno bolje! Nema nikakvih prigovora farmera!“ kazao je Gazda Goran, a s njim se uz ostale farmere, složila i Jasmina: „Napravili su posao iznad mojih očekivanja!“

Farma (FOTO: PR)

Dok su Gazde tržile na Sajmu s još jednim svojim pomoćnikom, pčelar je Sari i Damiru pokazao kako se vrca med. „Najzabavnije danas je bilo druženje s pčelarom i njegovom suprugom, biti dio njihovog tima na taj jedan dan, da smo mogli vrcati med, da smo bili uz pčele!“ komentirala je Sara novo iskustvo, a sa sobom je svatko od njih na farmu ponio po dvije tegle meda.
Na Novoj farmi izostanak zelenog certifikata izazvao je pravo negodovanje kod farmera, a najuzrujaniji bio je Darko koji je za to okrivio Damira.

Farma (FOTO: PR)

„Zajednica me vjerojatno kritizira jer su zečevi kao bili moji. Ja se tu ne osjećam nešto kriv.“ komentirao je Damir, dok Josipa nije imala puno toga za reći: „Trudili smo se, stvarno smo radili, neki više, neki manje, to je očigledno, ali tako mora biti.“

Nakon što su se vratili sa Sajma, farmeri Nove farme zabavljali su se na trijemu, dok su farmeri Stare farme bili u svojoj alatnici. Kada je čula da Darko svira njezinu omiljenu pjesmu, Jasmina, a za njom i Gordan, pridružili su se crvenoj zadruzi, a kasnije i dobili jezikovu juhu od Senada.

Farma (FOTO: PR)

„Ako je veselje zajednice, onda je veselje zajednice, a ne pojedinca. Kao dva debila odete tamo, a nas šest smo tu!“ obrušio se na njih dvoje Senad kojemu je zasmetalo što su otišli pjevati i plesati sa suparničkom zajednicom.

Farma (FOTO: PR)

Gordan je već u nekoliko navrata ispričao svoju tužnu priču iz sirotišta u kojemu je, otkako su ga roditelji ostavili kao tek rođeno dijete, proveo svoje prve 22 godine, no sada je otkrio kako bi mu upravo Jasminina ljubav mogla nadoknaditi sve ono čemu je čeznuo čitavim životom. „Nadoknadilo bi mi to kad bih bio u životu s Jasminom i bilo bi sve drugačije. Bio bih onda najsretniji. Ne treba mi ni da osvojim Farmu, ali da sam s njom, to bih htio!“ priznao je Gordan te dodao: „Ovo je Farma, a ono je bio život. Dom me naučio sve. Da moram poštovati sve.Materijalno nemam ništa svoje. Draga mi je Jasmina, čak i više od prijatelja. Ako je moguće da to postane i izvan Farme. Nikoga ne želim prisiljavati na ništa, a ako i ne bude, barem da se čujemo preko mobitela.“ Hoće li se između njih dvoje izroditi prava istinska ljubav, ostaje nam tek vidjeti!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se