458865
458865
458865
458865
458865

PREKIPJELO MU ''Ne možeš se tako bezobrazno ponašati''

  • , 30.11.2016., 14:10
  • Autor:
  • komentara

Napetost između Tomislava i Damira i dalje raste.

 
 
 
 
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 2

Nakon par burnih svađa te prospavane noći u kućici za sluge, Damir je odlučio da više neće pričati s Tomislavom, kojemu pak nije bilo jasno otkud takva promjena. Dok je Damir prijepodne provodio šetajući po farmi i upijajući zrake sunca, Tomislav je hodao za njim i ispitivao ga zašto ne želi pričati s njim. „Je li se ljutiš ti na mene? Reci mi sad iskreno, nemoj okretat glavu i biti dijete!“, priupitao ga je Tomislav, a Damir mu je dao kratak odgovor: „Ne mogu pričati s tobom više. Ne da mi se.“

Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 3

„Reci mi što sam ti ružno rekao? Ti si meni rekao da ćeš mi šamar opaliti, a jesam li ja tebi ikada to rekao?“, inzistirao je Tomislav na odgovoru, a potom mu je Damir poručio: „Ne možeš biti sa mnom dobar i onda me zafrkavati!“ Tomislav je još dodao da bi nakon što izađu s farme mogli biti jako dobri prijatelji, no Damir se nije složio s njim i još jedanput mu dao do znanja da se ne želi družiti s njim. „Ne mogu se družiti s osobom koja mijenja mišljenje iz sekunde u sekundu. Ne možeš se tako ponašati bezobrazno!“ objasnio je. “Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 2

U daljnjem razgovoru Tomislav mu je kazao da mu jedini on nije okrenuo leđa i da svi farmeri pričaju protiv njega, no Damir je ostao ustrajan u svom naumu. Objasnio mu je i kako u nekim situacijama se samo okrenuo od farmera jer nije želio ulaziti u sukobe. „Možda sam pogriješio!“, zaključio je Damir razgovor.

Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 1

Hoće li Damir i dalje ostati ustrajan u svom pokušaju ignoriranja Tomislava ili će ova dva farmera sklopiti primirje, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se