Kakvo tijelo!

'Mislim da sam danas zagrizla oko 50 ovih sendviča, ako ne i više'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prekrasna Nina Agdal lice je koje će krasiti naslovnicu prestižnog magazina Sports Illustrated Swimsuit za 2012. godinu.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Nina Agdal Dugo se šuškalo Kralja filma zamijenila kraljem YouTubea: Lijepa manekenka poljupcima potvrdila vezu s kontroverznim YouTuberom!

Upravo je ona zamijenila Kate Upton na toj poziciji, no njezinim stopama je krenula i na još jednom području. Naime, poput Kate, i 20-godišnja Nina je dobila ulogu u reklami za Carls Jr. sendviče s ribom.


Reklama u kojoj se pojavljuje ova danska krasotica puštala se i tijekom ovogodišnjeg Super Bowla, a Nina je odmah postala prava zvijezda. Na Twitteru je u manje od 12 sati prikupila 26 tisuća followera.

A ono što je itekako zanimljivo, a što se može dobro vidjeti u priloženim videima, je Ninino savršeno tijelo koje je izložila sunčevim zraka i toplom pijesku na plaži Havaja.

U reklami glumi djevojku koja na plaži uživa u sendviču, sunčanju i kupanju.

'Mislim da sam danas zagrizla oko 50 ovih sendviča, ako ne i više. No, unatoč tome sam doručkovala, ručala i večerala', izjavila je u videu koji vas vodi kroz trenutke nastajanja ove seksi reklame.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene