Je li to ona?

Internetom kruži pornić s Kylie Minogue?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetskim Internet stranicama brzo se proširio seksi filmić u čijoj je glavnoj ulozi glumica koja nevjerojatno liči na pjevačicu Kylie Minogue.

Slavna Australka bila je prilično neugodno iznenađena kada su je pitali o seks filmiću koji kruži Internetom, no Kylie Minogue sve je odlučno demantirala. 'Pa naravno da to nisam ja. Ne želim ni pogledati taj odvratni filmić', rekla je 45-godišnja pjevačica.

Pogledaj i ovo Kylie Minogue, Jason Donovan Ponovno skupa Ostavila ga je zbog muškarca kojeg nije prežalila ni nakon njegove smrti, a život ih sad opet spaja

Nikad ispričana priča INXS-a: 'Never Tear Us Apart' u kojoj se našla i Kylie Minogue

Filmić je imenovan ‘Kylie Minogue interracial sex tape' i pogledalo ga je preko 400 tisuća ljudi, piše Independent. Kylie je oštro demantirala glasine, no zato je glumica koja joj liči u kratko vrijeme postigla svjetsku slavu. Svi oni koji su bili uvjereni da je glavna glumica pornića upravo australska pjevačica nisu se previše razočarali jer je sličnost nevjerojatna.

'Pornoglumica ima čak i istu frizuru kao i Kylie. Vjerojatno je na to i ciljala. Sada će se sigurno proslaviti, pa neće više morati glumiti u pornićima B kategorije', stoji u komentarima.

Inače, Kylie Minogue je trenutno fokusirana na ulogu u žiriju popularnog britanskog showa "The Voice UK" kojem se priključila. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene