Odlična zabava

Zvijezda Premier Lige zabavljao se u dubrovačkom Revelinu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivnoj zabavi nije mogao odoljeti niti zvijezda Premier lige - Andy Caroll, koji se sa svojim društvom zabavljao Culture Clubu Revelin.

Publika u Culture Clubu Revelin imala je priliku uživati na plesno-scenskom programu, neodoljivog sadržaja, uz atraktivne nastupe u zraku, popraćene zgodnim performericama u glamuroznim kostimima, akrobacijama i specijalnim efektima na sceni.

Pogledaj i ovo showbuzz Domaći rock Opća opasnost dolazi 1.3. 2014 u Culture Club Revelin

Tko je bolje navijao - Hrvatice ili Brazilke?

Nakon prošlogodišnjih nastupa i odlične reakcije publike širom regije, La Fiesta–scensko glazbena atrakcija otvorila je svoju ljetnu rezidenciju u Culture Clubu Revelin.

Prvo ljetno izdanje 'La Fieste' u Culture Clubu Revelinu predstavilo je mladog španjolskog DJ-a Alexandera Soma koji producira za Davida Guettu, atraktivnog gitaristu Manuela Moorea, te akrobatske nastupe na šipci Miss Chantalle.

Atraktivnoj zabavi nije mogao odoljeti niti zvijezda Premier lige- Andy Caroll, koji se sa svojim društvom zabavljao Culture Clubu Revelin. Mnogi se slažu da je Carroll jedan od najboljih napadača u Premier ligi.

Carroll je u Newcastleu dao 11 golova u 19 ligaških utakmica prije par godina, što je bio glavni uzrok koji je potakao Liverpool da potroši 35 milijuna funti na njega. Napadač Liverpoola je proteklu sezonu odradio na posudbi u West Hamu gdje je zabio sedam golova u 24 utakmice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene