Veliki tulum

Željko Bebek najvećim hitovima podignuoi Green Gold Club na noge

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svima je već dobro poznato da su najbolji koncerti i još bolja publika u Green Gold Clubu

Svima je već dobro poznato da su najbolji koncerti i još bolja publika u Green Gold Clubu, koji iz tjedna u tjedan pokazuje zašto nosi epitet najboljeg kluba u gradu. Tako je i bilo ovog vikenda, kada je na pozornicu zagrebačkog kluba izašla velika regionalna glazbena zvijezda Željko Bebek.

Pogledaj i ovo Željko Bebek - 5 Svi jedva čekaju! Željko Bebek rasprodao je puni kapacitet dvorane Gripe: ''Neizmjerno vam hvala! Jedva čekamo da stanemo pred vas i priredimo rock koncert za pamćenje''

Jedan od ponajboljih pjevača i jedinstveni vokal još jednom je pokazao zašto je toliko godina u samom vrhu glazbene estrade, a njegovi hitovi jedni od najslušanijih.

Je li ovo prvi 'aftersex selfie' u Hrvatskoj?

Brojna publika koja je odlučila u vikend zakoračiti uz Željka Bebeka, provela je večer za pamćenje u kojoj se uživalo do ranih jutarnjih sati uz pjesme poput 'Što je meni ovo trebalo', Dabogda te voda odnijela', 'Tijana', 'Oprosti mi što te volim', te noviji hit 'Gdje sam bio' koji je u kratkom roku osvojio radijski eter.

Bogata glazbena karijera, pregršt uspješnih koncerata koje ima iza sebe, dvanaest albuma u samostalnoj karijeri, osam albuma sa legendarnim Bijelim dugmetom, hitovi koji se i dan danas pjevaju, samo su neki od razloga zašto je vikend u Green Gold Clubu bio u znaku velikog uspješnog koncerta Željka Bebeka. Na kraju još jednom se pokazalo da zaista između Bebeka i njegove publike ima neka tajna veza, koja traje godinama i jača je nego ikad.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene