Hit do hita

Čolić održao spektakularni koncert godine u Skopju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakularan i koncert za pamćenje održao je Zdravko Čolić u Skopju! Više od 11 tisuća posjetitelja u prepunoj skopskoj areni 'Boris Trajkovski' tri sata je uživalo i pjevalo Čolićeve nezaboravne hitove kao i pjesme s novog albuma 'Vatra i barut'!

'Dobra večer Skopje, dobra večer Makedonijo! Sretan sam što sam ponovno sa vama', tim je riječima legendarni Čola započeo koncert u gradu koji ga je uvijek podržavao i raširenih ruku dočekivao.

Pogledaj i ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 "Fotografije koje će obići regiju!" Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Ekskluzivno pogledajte novi video spot Zdravka Čolića 'Vatra i barut'

Najveća makedonska dvorana bila je premala za sve obožavatelje, koji su osim iz Skopja i Makedonije stizali i iz Bugarske, Hrvatske i Albanije. 'Produži dalje', 'Ti živiš u oblacima mala', 'Čija je ono zvijezda’... hitovi su kojima je Čolić počeo nezaboravno koncertno putovanje kroz vrijeme, koje je trajalo tri sata uz više od trideset pjesama. Poseban gost koncerta bio je Vlatko Stefanovski koji je zajedno sa Čolićem odsvirao dvije pjesme sa novog albuma 'Vatra i barut' i 'Zar se nismo shvatili'.

Posjetitelji željni odlične zabave i glazbe, što se može vidjeti i u priloženoj fotogaleriji, jedva su nakon dva bisa pustili Čolića sa pozornice. Prvi bis Zdravko je počeo sa pjesmom 'Što ti dadoh', a zatim je otpjevao 'Kao moja mati'. Ni to fanovima nije bilo dovoljno pa su Čolića još jednom vratili na pozornicu, koji je sa pjesmom 'Ti si mi u krvi' završio ovu zaista spektakularnu večer.

Za kraj treba naglasiti kako je koncert u Skopju bio i humanitarnog karaktera a dio prihoda biti će doniran za žrtve poplava u regiji.
Pored toga što su koncertu prisustvovale brojne poznate osobe iz makedonskog javnog i političkog života, Zdravko Čolić sa posebnim je zadovoljstvom prihvatio poziv na ručak kod makedosnkom predsjednika Gjorga Ivanova.

Čolićev koncert u Skopju ujedno je označio i početak promotivne koncertne turneje aktualnog albuma 'Vatra i barut'. Tijekom posjeta Makedoniji, Zdravko Čolić je promovirao i spot za pjesmu 'Vatra i barut' koji je zajedno sa Vlatkom Stefanovskim nedavno snimljen u Skopju i Ohridu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene