Ne propustite

Zdravko Čolić na Valentinovo u Osijeku

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Koncertni megaspektakli zvijezda Hit Recordsa za zaljubljene!

Miljenik generacija, apsolutni vladar scene i glazbena Legenda Zdravko Čolić na Valentinovo 14.02.2015. zapjevat će u osječkoj dvorani „Gradski vrt“ ! Uz potporu ispunjene dvorane, vrhunskih glazbenika, plesnog ansambla, moderne produkcije, Čolić će izvesti brojne starije hitove koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, ali i aktualne 'Esma', 'Što ti dadoh' ili 'Zar se nismo shvatili', s posljednjeg albuma 'Vatra i barut' u izdanju Hit Recordsa.

Sa druge pak strane, neprikosnovena kraljica glazbene scene Neda Ukraden, Valentinovo će provesti u Ljubljani. Nakon serije odličnih prošlogodišnjih nastupa, kao i brojnih singlova od kojih ćemo izdvojiti aktualni 'Nema, nema', Neda će sigurni smo prirediti atmosferu za pamćenje. Slovenska publika u Valentinovskom koncertu Nede Ukraden može uživati 14.02. u prostoru Steklene dvorane Gospodarskega razstavišča!

Pogledaj i ovo Sting omiljeni umjetnik Glazbeno putovanje kroz vrijeme: Sting se u svibnju vraća u Zagreb

Zdravko Čolić najavio koncertni spektakl u Areni Zagreb 7. ožujka!

Najpopularniji regionalni rock bend Prljavo kazalište priprema pravi spektakl za zaljubljene u Sloveniji. Uz zvuke evergreena poput 'Heroj ulice' i 'Marine' ili aktualnog singla 'Tamni slapovi' popularnih prljavaca, Valentinovo će provesti posjetitelji Gornje Radgone.
Školska sportska dvorana Karlovac u subotu 14.02. biti će pretijesna za sve obožavatelja neprikosnovenog kralja sevdaha Halida Bešlića. Popularni pjevač ljubav će im uzvratiti svojim najvećim hitovima 'Sviće zora', 'Lavanda' ili 'Romanija' a koje među ostalima možete pronaći na aktualnom izdanju Hit Recordsa 'Best of Halid Bešlić'!

Kralj najbolje fešte, čovjek nepresušne energije i vrhunski zabavljač Jole na Valentinovo nastupa u Žminju. Prigoda je to da uživate u Jolinim najvećim hitovima uključijući i aktualni 'Remek djelo' http://youtu.be/knVGLirYciY, a koji najavljuje i novi album!
Istrani, točnije Porečani i njihovi gosti, Valentinovo mogu provesti uz nastup poznatog kantautora i glazbenika čije ljubavne pjesme prodiru u srce. Hari Rončević koncert će održati u porečkom Night Clubu Montana a prigoda je to da uživo čujete i posljednji singl 'Da napišeš na nebu'.

Još jedan odličan zabavljač ali i miljenik žena Sandi Cenov zaljubljenima će pjevati na Viru. Tamošnja 'Kotarina' prostor je za uživanje u Sandijevim najljepšim baladama među kojima će sigurno biti i aktualna 'Još jedna o njoj'.

Klapske snage Hit Recordsa također će pjevati zaljubljenima. U najromantičnijim 'a capella'izvedbama klape Kampanel na Valentinovo prigodu imaju uživati zagrepčani u klubu Žabac, dok klapa Rišpet nastupa zajedno s Oliverom Dragojević u Slovenskom Ljutomeru.
Za kraj recimo kako u zvucima tamburice možete uživati u zagrebačkom hotelu Antunović, jer tamburaški sastav Prijatelji 14.2. nastupa na 'Šokačkom pokladnom sijelu'!
Ne propustite stoga Dan zaljubljenih u društvu voljene osobe provesti uz koncerte najvećih glazbenih imena:

14.02. ZDRAVKO ČOLIĆ – Hrvatska, Osijek, dvorana Gradski vrt
14.02. NEDA UKRADEN – Slovenija, Ljubljana, Gospodarskega razstavišča
14.02. HALID BEŠLIĆ – Hrvatska, Karlovac, Školska sportska dvorana
13.02. PRLJAVO KAZALIŠTE – Slovenija, Gornja Radgona
14.02. SANDI CENOV – Hrvatska, Vir, Kotarina
14.02. HARI RONČEVIĆ – Hrvatska, Poreč, Night Club Montana (13.02. O'Hara Club Split)
14.02. JOLE – Žminj (Šator na Sajmištu)
14.02. KLAPA KAMPANEL – Hrvatska, Zagreb, Klub Žabac
14.02. KLAPA RIŠPET – (zajedno s Oliverom Dragojevićem) Slovenija, Ljutomer, dvorana ŠIC
14.02. TS PRIJATELJI – Hrvatska, Zagreb, Hotel Antunović, 'Šokačko pokladno sijelo'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene