Zagrijali atmosferu

Zagrijavanje za Zrće je počelo u Aquariusu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I krenulo je ...

Nepodnošljive vrućine u Zagrebu svakoga od nas polako tjeraju da počnemo loviti malo hlada u rashlađenim prostorijama i mjestima gdje sunce nije prejako. U novinama, na portalima i na televiziji sve češće čujemo savjete kao što su “Ne izlažite se suncu u popodnevnim satima”, “Pijte dovoljno tekućine” i slično. A mi… Mi smo odlučili još dodatno zagrijati atmosferu, troposferu i sve ostale sfere, uključujući onu u Aquarius klubuu Zagrebu. Vodimo se za onom starom “Klin se klinom” pa smo vrućinu odlučili pobijediti – još jačom vrućinom.

Pogledaj i ovo showbuzz Tulum za pamćenje Back to Zagreb party u klubu Aquarius!

FOTO Golišave ljepotice i tulum bez granica!

Zagrijavamo se za ništa drugo nego za Zrće koje već sad nestrpljivo čeka sve one željne slatkih ljetnih avantura, dobre glazbe, pijeska u japankama, soli na usnama i onog nezamjenjivog – vrhunskih festivala. Ove nas godine očekuju festivali i partiji svjetskih razmjera, između ostalih, festival “Beat the Heat” koji će se odvijati od 03.08. do 05.08., a nastupaju planetarno popularne face kao što su: Fedde Le Grand i Gregori Klosman.

Da vam još više dočaramo djelić atmosfere sa Zrća, sve vas na plesnom podiju stavljamo na raspolaganje našim vještim rezidentima Aquarius kluba na Zrću: Matrodi i Amarillu koji su u stanju otopiti i one najzimogroznije.

Za vas smo ovu subotu pripremili i brojna iznenađenja te nagradne igre u kojima možete osvojiti free ulaznice za spomenuti festival na Zrću.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene