2x2 ulaznice

ŽELIŠ NA KONCERT? Evo prilike za ulaznice

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Zagreb slavi 40 godina Punk –Rocka.

U moru lakih nota, lažnih blještavila i raširene apatije, festival koji će proslaviti 40 godina punk rock pokreta zasigurno će kao i što sam taj pokret predstavlja anarhistički odskočiti od svih evenata koji se trenutno događaju u našoj metropoli.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Imamo iznenađenje! Postupak da dobiješ ulaznice je jednostavan. Odeš na ovaj link, na našu facebook stranicu, lajkaš stranicu, a potom u inbox pošalješ osobne podatke i napišeš zašto bi baš ti trebao/la dobiti ulaznice. Dijelimo 2 puta po dvije ulaznice.

Jedinstven festival koji će nas vratiti u buntovne godine još od kraja 70-tih kada je punk i nastao."Punk Rock 40" obilježava 40. obljetnicu pojave punka kao glazbe i pokreta i odvijat će se 6.i 7.5.2016., u dvorani Fuks (ex.Željezničar) u Zagrebu, gdje će nastupit 10 izvođača iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, uključivši i Pankrte kao burevjesnike punka na ovim prostorima.

Punk kao glazba jednostavnih struktura i aranžmana bržega ritma s kratkim pjesmama i buntovnim tekstovima u svojoj srži od početka je anti-popularan, anti-komercijalan, antisocijalan i sa glavnom riječi „bunt“ od samog svog nastanka bori se protiv mainstream društva i lažno- moralnog i trulog sistema. Da punk pokret nije mrtav (Punks not dead) dokazati će festival na kojemu će se okupiti bandovi iz cijele regije.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene