U ljubljani

Za koncert njemačkog kultnog benda Rammstein prodano već 6 tisuća ulaznica!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U posljednje dvije godine, koncerte s turneje "Made in Germany" njemačkog kultnog benda Rammstein vidjelo je više od 1,3 milijuna ljudi diljem svijeta!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

Na novoj turneji moćni Rammstein, čiji su koncerti poznati po spektaklima s puno pirotehnike, gotovo doslovno će zapaliti Centar Stožice u Ljubljani, u utorak, 30. travnja 2013.
Očekivano, interes za koncert u Ljubljani je iznimno velik. Do sada je prodano više od 6000 ulaznica, što je više od polovice ukupnog kapaciteta Centra Stožice. Također, u susjednim zemljama je vrlo jak interes za koncert stoga požurite s kupnjom ulaznica kojih je svakim danom sve manje u prodaji.

Ulaznice za ovaj odlični koncertni događaj mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim te online na eventim.hr.

Njihova karijera je obilježena je brojnim kontoverzama, provokatnim video spotovima i spektakularnim koncertima. Uvijek osiguraju fenomenalnu scenografiju, a na nastupima također često mijenjaju posebne kostime. U više navrata su bili uhićeni zbog neprimjerenog ponašanja, te prozivani radi eksplicitnih scena u video spotovima. U stvarnosti, istina je da je Rammstein usmjeren na dobru zabavu i dobru glazbu te se ne opterečuju tračevima. Uz zabavu i efekt iznenađenja, najveći naglasak stavljen ja na sigurnost i profesionalizam.

'Oni koji to ne razumiju, to zapravo i ne žele razumjeti', izjavio je frontmen benda Till Linderman.

Cijene ulaznica:

Fan pit: 70,00 eura (protuvrijednost u kunama)
Parter: 49,00 eura (protuvrijednost u kunama)
Zeleni ring: 45,00 eura (protuvrijednost u kunama)
Crvena tribina: 39,00 eura (protuvrijednost u kunama)
Lože: 90,00 eura (protuvrijednost u kunama)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene