457813
457813
457813
457813
457813

ABC ispisao zagrebački Leksikon ljubavi

  • , 21.11.2016., 13:24
  • Autor:
  • komentara

Veliki interes publike prerastao je Laubu, stoga se ovaj spektakl mogao pratiti – po prvi puta slikom – na portalu Dnevnik.hr.

 
 
 
 
Yammatovo2 (FOTO: PR) - 5
Yammatovo2 (FOTO: PR) - 5

Ima li ljubavi u centru grada? Yammatovo 2, pod motom LJUBAV, fueled by Cockta dokazalo je da ima. Drugu godinu zaredom, radio Yammat FM, organizirao je najbolji party u gradu, za koji se tražila pozivnica više. Jedinstveni glazbeni doživljaj na ovim prostorima zagrebačkoj publici priredio je ABC u posebnom izdanju - sa simfonijskim orkestrom „Zagreb Stars Orchestra“ pod ravnanjem oskarovke Anne Dudley.

Yammatovo2 (FOTO: PR) - 1

Set listu predvodili su hitovi poput ''Look Of Love'', ''Kiss Me Goodbye'' i ''All Of My Heart'', da bi se cijela priča Leksikona Ljubavi zaokružila izvedbom neponovljive ''Poison Arrow''. Velik interes publike i vjernih slušatelja Yammat FM-a, prerastao je Laubu, stoga se ovaj spektakl mogao pratiti – po prvi puta slikom – na portalu Dnevnik.hr i kanalima Iskona, a zvukom naravno u eteru na 102,5 MHz. Cijelu ljubavnu priču, otvorio je legendarni Yammatov DJ i voditelj Siniša Švec, a za rasplesani podij do jutra bio je zaslužan SMS Deutsch.

Yammatovo2 (FOTO: PR) - 7

Među poznatim licima, prve je redove zauzela glazbena diva Zdenka Kovačićek, koja nije krila oduševljenje. A takvih je bilo mnogo: Nenad Korkut, Anka Mrak Taritaš i kolega joj Tomislav Stojak, Bruno Trapan, Mirna Medaković, Đelo Hadžiselimović, Iva Šulentić, Đurđica Vorkapić, Saša Cvetojević i brojni drugi.
Pred više od dvije tisuće ljudi, pop ikone Sheffielda, poklonili su Yammatovim slušateljima i prijateljima Yammatovo2 za pamćenje, ljubav te prije svega, vrhunski spektakl.

Yammatovo2 (FOTO: PR) - 5

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se