Veliko priznanje

Vlatko Stefanovski osvojio Zlatnu Bubamaru za album godine, Dino Merlin za životno djelo!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon spektakularnog slavljeničkog koncerta u beogradskom Sava centru, Vlatko Stefanovski dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture

Jedan od najvećih gitarističkih virtuoza Vlatko Stefanovski i najpoznatiji bosanskohercegovački kantautor i jedna od najvećih glazbenih regionalnih zvijezda Dino Merlin trijumfirali su na ovogodišnjoj, najprestižnijoj makedonskoj dodjeli nagrada "Zlatna Bubamara", koja se tradicionalno održava u Skoplju.

Pogledaj i ovo Drugi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 9 Jedan jedini! Dino Merlin na impresivnom zadnjem koncertu u Zagrebu doživio jedan od najvećih trijumfa svoje karijere

Goran Bregović dobitnik je Porina za posebna dostignuća u glazbi

Vlatko Stefanovski osvojio je Zlatnu Bubamaru u kategoriji "Albuma godine" za hvaljeni album "Seir", prvi kantautorski album nakon 11 godina. Dino Merlin osvojio je posebnu nagradu za "Trajne muzičke vrijednosti" koja se dodjeljuje najistaknutijim i najuspješnijim javnim osobama na području kulture, muzike, medija, marketinga i sporta u Makedoniji i na Balkanu, i to "zbog pečata koji je dosad ostavio na svim poljima muzike".

Nakon spektakularnog slavljeničkog koncerta u beogradskom Sava centru, Vlatko Stefanovski dolazi u zagrebačku Tvornicu kulture, praćen svojim bendom, 14. ožujka 2015. godine. Već 40 godina gitara je njegov suputnik, a u tom periodu Vlatko Stefanovski se istaknuo kao vrsni instrumentalist. Vješto kombinirajući etno jazz, instrumentalni rock, jazz fusion i blues, Stefanovski stvara prekrasne zvučne pejzaže u bogatom opusu duge karijere.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene