TVORNICA KULTURE, ZAGREB

'Večer s Machine Headom' - 20. rujna

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nešto manje od mjesec dana dijeli nas od spektakularnog koncerta “An Evening With Machine Head”, kojeg će kalifornijski thrash metal prvaci odsvirati u Tvornici kulture 20. rujna, u sklopu istoimene turneje.

'An Evening With Machine Head' turneja prva je takva u povijesti benda - nastupaju bez predgrupe, a fanove očekuje više od dva i pol sata eksplozivnih riffova.

Pogledaj i ovo Bad Daughter 26. ožujka Koncert Bad Daughter u Zagrebu imat će "zločesti potpis": "Bit će to zaokruženi doživljaj"

Machine Head je već dva puta nastupao u Hrvatskoj, u Zagrebu i Osijeku, a fanovi metala s posebnom će sjetom pamtiti upravo zagrebački koncert, također u Tvornici.

Jer je tu večer 8. prosinca 2004. godine, na drugome kraju planete, u američkom Ohiu na pozornici ubijen Darrell Lance Abbot. Poznatiji kao Dimebag Darrell, gitarista i osnivač kultnog metal benda Pantera. Da stvar bude tragičnija, Machine Head je na spomenutom zagrebačkom koncertu svirao i jednu pjesmu od Pantere, da bi ujutro, s ostatkom Europe saznali za strašan događan u klubu Alrosa Villa.

Ipak, ovaj puta u zagrebačku tvornicu bend dolazi u puno pozitivnijem duhu, na valu vrlo uspješne svjetske turneje kojom promoviraju posljednji album “Bloodstone & Diamonds”. Diskografija Machine Heada sadrži ukupno osam studijskih albuma objavljenih od 1994. do danas.

Zadnji album globalno je hvaljen, dosad prodan u više od 3 milijuna primjeraka i proglašen najboljim mainstream metal albumom prošle godine.

Uz osnivača i jedinog originalnog člana Robba Flynna na pozornicu Tvornice kulture “Večer s Machine Headom” donijet će bubnjar Dave McClain, basist Jared MacEachern i gitarist Phil Demmel.

Ulaznice za zagrebački koncert Machine Heada do 19. rujna mogu se kupiti po cijeni od 160 kuna, a na dan koncerta po 180 kuna.

Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1; prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr ; prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr. Organizator koncerta je Tvornica kulture.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene