U kinu Europa

Uspješno održan Pop up Concept Store Europa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Subota je prošla u znaku hrvatskog dizajna jer je u Kinu Europa po prvi puta održan Pop up Concept Store!

Zadnja subota prije Božića u Kinu Europa prošla je u znaku hrvatskog dizajna. Razlog tome je novi projekt Pop up Concept Store Europa koji je od 10 sati ujutro do 8 navečer okupio veliki broj dizajnera na jednom mjestu. Ovaj jedinstveni događaj transformirao je Kino Europa u pravu malu robnu kuću. Izvrstan ambijent i dobra atmosfera te uspješno prezentiranje domaćih dizajnera obilježili su ovu predbožićnu modnu priču. Cijeli projekt je imao i humanitarni karakter te će se dio prihoda donirati udruzi 'Hrvatska pomaže'.

Pogledaj i ovo showbuzz novi film Komedija 'Život je truba' Antonija Nuića stiže u domaća kina

Održan Zigman Absolut show u sklopu Pop up Concept Store Europe

Pop up Concept Store Europa jednodnevni je projekt predstavljanja domaćeg dizajna koji se kao takav po prvi puta održao kod nas. Koncipiran je poput svojevrsne robne kuće na dva kata,a okupio je čak 60-tak dizajnera na jednom mjestu - neki od njih su prodavali svoje komade, a neki samo izlagali u sklopu ovog jedinstvenog modnog događanja. S obzirom da je prosinac mjesec u kojemu smo osobito osjetljivi na potrebe drugih, Pop up Concept Store Europa imao je i humanitarni karakter. Dizajneri su donirali svoje atraktivne kreacije te sav prihod od njihove prodaje ide humanitarnoj udruzi 'Hrvatska pomaže'.

Kultno Kino Europa na jedan dan se pretvorilo u idealno mjesto za prezentiranje najboljeg od hrvatskog dizajna. Cjelodnevno druženje i prezentacija rada hrvatskih dizajnera prošla je i više nego uspješno. U prizemlju Kina Europa imali smo prilike vidjeti dizajn Lokomotive, sestara Boudoir, mladih talentiranih Twinsa, genijalnog Zigmana, Marine Jerant i Manuele Lovrenčić, Ružice Hodak, Madam Demode, Etne Maar, Karaka design, Vedrane Mastele, Ivone Martinko, Di Dizajna i Ive Karačić. Od nakita su posjetitelji mogli uživati u skulpturama i nakitu Ljiljane Fabijanić te divnim narukvicama, ogrlicama i prstenju Mladena Grubića. Dizajnerica Ana Dorotić oduševila je posjetitelje svojim luksuznim poslovnim torbama i book keeperima s potpisom AD'sign, koji su izrađeni od kvalitetnih materijala i u atraktivnom koloritu.

Gornji kat Pop up Concept Storea Europa okupio je Dajanu Vuksan, Tatjanu Pantoš, Kate Almighty, Jet Lag, Sonju Lamut, Dora modni studio, Revolt design, Nehaneha design, Carol Klare Ivanović, Artelego, Anitu Pokrivač, Elenu Conjar i Yuniku, a mogli smo vidjeti i Diana's, Ito ito, Little Wonder, LP design, Nives Trivu, S008, Atelier Peridot, Eclectic design, Kaya design, Eeni design, Kookabee design, Lella Design, Nakit Primavera, Anitu, Monduru, Nott. Jewelz i Pandoru. Tamara Bombardeli prikazala je kolekciju posebno dizajniranih torbi, dok je Mala radnja dizajna osim Boršama oduševila i novitetom u ponudi - dizajnom odjeće. Brend Shuz je i ovoga puta potvrdio kako se najoriginalnije tenisice mogu pronaći upravo kod njih.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene