446389
446389
446389
446389
446389

U REVELINU Nizozemski DJ Fedde Le Grand!

  • , 12.08.2016., 11:22
  • Autor:
  • komentara

Stižu i Alex Adair i Joe Stone. Svi će bit u Revelina.

 
 
 
 
DJ Fedde Le Granda u Revelinu (Foto: PR)
DJ Fedde Le Granda u Revelinu (Foto: PR)

'Ne znam riječima objasniti zašto sam toliko zaljubljen u Dubrovnik i Hrvatsku'. Te su riječi nizozemskog DJa, Fedde Le Granda, možda i najbolje definirale pravu ljubav, onu koju ne možete objasniti, onu koja se pokazuje.

DJ Fedde Le Granda u Revelinu (Foto: PR)

U slučaju prvog dana Revelin festivala, ljubav je dokazana prepunim klubom oduševljene publike koja od prvog Feddeovog pojavljivanja na pozornici kluba smještenog u petstotinjak godina staroj tvrđavi, vrišti, pleše, smije se i ljubi.

Culture Club Revelin (Foto: PR)

Kao u dugogodišnjoj vezi u kojoj je sve na svome mjestu, nema kalkulacija i oboje otvoreno i bez ikakvih kalkulacija pokazuju svijetu da se vole. Jedan od najboljih klubova na svijetu ljulja se u ritmu, sretan što je 'cijeli grad' došao plesati, sretan što su, kao kad se gleda prijenos i pokazuje ljubav prema sportašima koji predstavljaju Hrvatsku, ulice puste.

Culture Club Revelin (Foto: PR)

Svi su u Revelina. Svi. Ljudi, Fedde je u Revelina! I ovog ljeta. Još jedanput. Neki su isti, ali i neki drugi ljudi na ovogodišnjem slavlju, ali je atmosfera ista. I još bolja nego prošle godine. Jedino je ljubav veća nego prošle godine.

Culture Club Revelin (Foto: PR)

I večeras će. I sutra. Stižu Alex Adair i Joe Stone. Svi će bit u Revelina.

DJ Fedde Le Granda u Revelinu (Foto: PR)

 


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se