459060
459060
459060
459060
459060

Tvornica Perja kreće u pogon uz zvukove DJ Maestra

  • , 01.12.2016., 14:47
  • Autor:
  • komentara

U subotu 3. prosinca održat će se prvo događanje s bogatim glazbenim programom i izložbom slika.

 
 
 
 
Maestro (Foto:PR)
Maestro (Foto:PR)

Tvornica Perja je niz multimedijalnih događanja koji će se odvijati na unikatnoj lokaciji La Grme, smještenoj u zaštićenom području park šume Grmoščica. Na površini od 9000 kvadratnih metara nekada se nalazila tvornica perja odakle proizlazi ime za buduća događanja, a odnedavno je jedna stara tvornička hala dobila potpuno novu funkciju.

 

Maestro (Foto:PR)

U subotu 3. prosinca održat će se prvo događanje s bogatim glazbenim programom i izložbom slika. Glavni glazbeni gost večeri je svjetski poznati DJ Maestro, dobitnik brojnih nagrada i autor brojnih platinastih izdanja. DJ koji je dobro poznat hrvatskoj publici najpoznatiji je po kompilacijama Blue Note Trip koje je izdao za legendarni Blue Note Records. Zadnji projekt DJ Maestra okupio je neke od najboljih glazbenih producenata današnjice kao što su The Reflex, Opolopo, Renegades of Jazz, Mop Mop i brojni drugi koji su remiksirali zajedno prvi album Nine Simone - Little Girl Blue, približavajući ga današnjoj klupskoj publici.

Posjetitelji će također tijekom događanja moći i razgledati izložbu slika Daniela Turka. Daniel, osim što je slikar amater, ujedno je i stalni zaposlenik hrvatskog radija, te možda ono što puno više utječe na njegov likovni izričaj i DJ, te kao isti dugi niz godina nastupa u hrvatskoj i inozemstvu. Trenutni tematski ciklusi koji prevladavaju u njegovom slikarskom izražavanju su gradovi i discoklubovi koje susreće na svojim brojnim putovanjima, a to objašnjava i njegovu upotrebu UV-akrilne boje koja najbolje dočarava taj ubrzani noćni život.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se