BOGATI PROGRAM

Tvornica Perja kreće u pogon uz zvukove DJ Maestra

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U subotu 3. prosinca održat će se prvo događanje s bogatim glazbenim programom i izložbom slika.

Tvornica Perja je niz multimedijalnih događanja koji će se odvijati na unikatnoj lokaciji La Grme, smještenoj u zaštićenom području park šume Grmoščica. Na površini od 9000 kvadratnih metara nekada se nalazila tvornica perja odakle proizlazi ime za buduća događanja, a odnedavno je jedna stara tvornička hala dobila potpuno novu funkciju.

 

U subotu 3. prosinca održat će se prvo događanje s bogatim glazbenim programom i izložbom slika. Glavni glazbeni gost večeri je svjetski poznati DJ Maestro, dobitnik brojnih nagrada i autor brojnih platinastih izdanja. DJ koji je dobro poznat hrvatskoj publici najpoznatiji je po kompilacijama Blue Note Trip koje je izdao za legendarni Blue Note Records. Zadnji projekt DJ Maestra okupio je neke od najboljih glazbenih producenata današnjice kao što su The Reflex, Opolopo, Renegades of Jazz, Mop Mop i brojni drugi koji su remiksirali zajedno prvi album Nine Simone - Little Girl Blue, približavajući ga današnjoj klupskoj publici.

Posjetitelji će također tijekom događanja moći i razgledati izložbu slika Daniela Turka. Daniel, osim što je slikar amater, ujedno je i stalni zaposlenik hrvatskog radija, te možda ono što puno više utječe na njegov likovni izričaj i DJ, te kao isti dugi niz godina nastupa u hrvatskoj i inozemstvu. Trenutni tematski ciklusi koji prevladavaju u njegovom slikarskom izražavanju su gradovi i discoklubovi koje susreće na svojim brojnim putovanjima, a to objašnjava i njegovu upotrebu UV-akrilne boje koja najbolje dočarava taj ubrzani noćni život.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene