klapa u varaždinu

Obožavatelji iz inozemstva na koncert su stizali prepunim autobusima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tedi Spalato publici je zapjevao svoje najveće hitove, a iako nikad nije službeno bio član klape, kaže da se ipak tako osjeća.

'Damama za njihov dan poklanjamo 'Cviće', pjesmu s našeg aktualnog i istoimenog albuma', kazao je Tomislav Bralić na koncertu u Varaždinu povodom Dana žena, gdje je u subotu nastupio sa svojom klapom Intrade, klapom Cambi te Tedijem Spalatom.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi koncert Tedi Spalato: 'Obožavam klape, ali se ne bih usudio pjevati njihove pjesme'

Duet s klapom Cambi: Posljednja pjesma Vinka Coce dobila je spot!

Puna Arena Varaždin koja je s njima pjevala uglas te obožavatelji koji su stigli iz inozemstva, izmamili su Braliću širok osmijeh na lice. 'Nama je u Varaždinu uvik lipo. Našalio sam se jednom, kad se već u Arenama ne igra rukomet za koji su građene, neka se barem piva. Mi smo ih sve uspjeli napuniti, a za nas pjevače nema ničeg ljepšeg nego kad vidimo da nas ljudi vole, da nas žele čuti i pjevaju naše pjesme', kazao je razdragani Tomislav Bralić.

A da njega, Intrade, Cambi i Tedija Spalata mnogi vole, pokazali su i obožavatelji koji su proputovali stotine kilometara da ih vide i čuju. U Varaždin su stigli Slovaci i čak dva autobusa puna Mađara koji su htjeli doživjeti klapski spektakl. A Bralić i Intrade rado su s njima nakon koncerta pozirali za grupnu fotografiju.

'Za Intrade sam uglazbio pjesmu 'Cviće', a Cambi je prepjevao neke moje pjesme, tako da sam ja zapravo uvijek s njima i osjećam se kao da sam 'njihov'', kazao je Spalato. Klapa Cambi u Varaždinu je predstavila nove članove Božu Klišmanića, Duju Stanišića i Marka Tomasovića. 'Jako sam zadovoljan njima i onime što smo napravili u ovom kratkom vremenu od kada su nam se pridružili. Svojim glasovima unijeli su osv ježenje u klapu i vjerujem da ćemo zajedno publici pokloniti još puno toga lijepoga', kazao je Hrvoje Lozančić iz klape Cambi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene