Bundekfest

Tisuće ljudi pjevalo uz Tonyja Cetinskog!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Treći dan Bundekfesta obilježili su brojni sadržaji koji su od ranih jutranjih sati privukli tisuće posjetitelja.

Lijepo vrijeme, prekrasna priroda zagrebačkog jezera Bundek i sjajan cjelodnevni program najvećeg regionalnog jesenskog festivala, izmamili su osmjehe na lica brojnih posjetitelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Bundekfest 2014: Uključite se u show La Fiesta UŽIVO!

Najizvođeniji hrvatski glazbenik Tony Cetinski raspjevao je prepunu koncertnu arenu koja je u glas pjevala redom stare ali i najnovije hitove. Umirem sto puta dnevno pjesma je kojom je kralj popa otvorio koncert, a na radost brojnih fanova imali smo priliku čuti i pjesme poput Ja sam zaljubljen, Zbogom odlazim, Sve je s tobom napokon na mjestu te najnoviji singl Žena nad ženama koju je Tony premijerno izveo uživo u pratnji vrhunskih glazbenika.

Budimpešta je prezentirala jedinstvenu gastro ponudu Piknik Pavilona kuhara Sarlos Peter Papasa uz tradicionalne zvuke Buda Folk Band, Ferenczi György és a Rackajam te Budapest Bara. Grad Rim i sinoć je pokazao kako se radi prava pizza te ponudio brojna druga autohtona talijanska jela.

Odbacila imidž slatkice - ovo je njezina ženstvena faza!

Dnevni zabavni program privukao je najmlađe posjetitelje Bundekfesta koji su, osim u odličnim predstavama kulurnih centara iz cijeog Zagreba, mogli uživati i u edukativnim radionicama, glazbenim, plesnim i ostalim zabavnim sadržajima. Na maloj pozornici i danas su na rasporedu su kazališnje predstave i radionice za djecu, a tu su i Toyota race show te brojni street performansi, gastro okusi te ostali zabavni sadržaji.

Međunarodni festival balona danas će posljednji put podignuti svoje balone pristigle iz cijele Europe te omogućiti posjetiteljima nezaboravno iskustvo. Besplatni letovi, mala škola balonašta te brojne druge atrakcije spremne su i posljednjeg dana festivala balona.

Večeras nas očekuje nastup jedne od najboljih hrvatskih klapa Cambi te glazbenika Massima čiji hitovi mjesecima ne silaze sa vrhova glazbenih ljestvica. Koncerti na velikoj otvorenoj pozornici započinju od 21 sat, a kako zvuče Suze nam stale na put i Iz jednog pogleda te neke od najljepših klapskih pjesama, imat ćemo priliku čuti večeras na Bundekfestu 2014.

Sve informacije i obavijesti o ovogodišnjem izdanju Bundekfesta mogu se pronaći na službenoj web stranici www.bundekfest.hr te službenoj Facebook stranici festivala. Ulaznice se mogu kupiti na internetskoj stranici www.ulaznice.hr//r/bundekfest po simboličnoj cijeni od 20 kn za sve koncerte osim koncerta Dine Merlina, koji je na rasporedu 03. listopada, po cijeni od 40 kn. VIP stolove za večernje koncerte možete rezervirati na telefonskom broju 091 502 5634.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene