450334
450334
450334
450334
450334

Tamburaške zvijezde na koncertu 'Tamburaške legende za dječji osmijeh'

  • , 15.09.2016., 17:59
  • Autor:
  • komentara

Tamburaške legende za dječji osmijeh u KD Vatroslav Lisinski 9. listopada, 2016 donacijski je koncert pod pokroviteljstvom predsjednice.

 
 
 
 
Begini (Foto: PR)
Begini (Foto: PR)

Najveće hrvatske tamburaške zvijezde predvođene popularnim Beginima održati će donacijski koncert Tamburaške legende za dječji osmijeh u KD Vatroslav Lisinski 9. listopada, 2016. Donacijski koncert održati će se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović.

Prikupljena sredstva namijeniti će se za obnovu stanova u kojima zbog dugotrajnog liječenja borave obitelji iz cijele Hrvatske, a čija se djeca liječe u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Tri apartmana koje je Udruga 'Ljubav na djelu' dobila na raspolaganje nalaze se u Deželićevoj ulici 31 u neposrednoj blizini bolnice. Iznimno je važno da liječena djeca budu u čistim i higijenski ispravnim prostorijama, a zbog česte upotrebe i dotrajalosti zgrade nažalost potrebna je kompletna obnova ovih triju apartmana.

Begini (Foto: PR)

'Iznimna nam je čast nastupiti na donacijskom koncertu te na taj način doprinijeti obnovi apartmana kako bi omogućili roditeljima da se ne razdvajaju od svoje dijece pogotovo dok su na dugotrajnom liječenju u Zagrebu', izjavio je pjevač Begina Mario Budiščak.

Kako bi olakšali traumatično razdoblje u životima malenih i njihovih roditelja ovoj plemenitoj gesti odazvale su se najveće tamburaške legende, a među njima zaisgurno najpopularniji Begini koji će izvesti svoje hitove te neke od naših najpoznatijih tamburaških i starogradskih pjesama. Tradicionalna i moderna Hrvatska glazba zasigurno će razveseliti posjetitelje ovog plemenitog koncerta.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u sustavu www.ulaznice.hr ili na blagajni Lisinskog po cijenama od 70, 80 i 90 kuna.

Begini (Foto: PR)

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se