Pokazala veliko srce

OVAKVU JU NE VIĐAMO ČESTIO Bojana Gregorić zablistala na humanitarnom koncertu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bojana Gregorić Vejzović, Jacques Houdek, Gazde, vaterpolisti Mladosti i drugi prikupili sredstva za mališane

Hrvatska je još jednom pokazala veliko srce. Donacijski koncert Tamburaške legende za dječji osmijeh, koji se održao u Lisinskom, ispunio je svoju misiju. Jacques Houdek uz pratnju tamburaškog sastava Prijatelji, Gazde, Begini, Slavonske Lole i Šima Jovanovac više od dva su sata zabavljali publiku, izveli su neke od najljepših tamburaških hitova, zajedno su pak na kraju koncerta otpjevali jedan od najvećih hitova Ne dirajte mi ravnicu. Koncert će zasigurno dugo ostati u sjećanju svima koji su sudjelovali u hvalevrijednoj humanitarnoj misiji.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović Nije mogla sakriti emocije Bojana Gregorić Vejzović završila u suzama zbog rođendanskog poklona koji je dobila "To su one godine kada..."

Glumice Bojana Gregorić Vejzović i Ana Gruica, TV voditeljica Lana Pavić, vaterpolisti zagrebačke Mladosti predvođeni reprezentativcem Lukom Bukićem te saborska zastupnica HDZ-a Margareta Mađerić samo su neki od brojnih poznatih koji su svojim dolaskom pomogli da se prikupe sredstva potrebna za obnovu triju apartmana u kojima u Zagrebu borave djeca koja su oboljela od zloćudne bolesti s obiteljima. Hladne zimske dane ovi hrabri mališani dočekat će u obnovljenim stanovima, na taj smo im način barem malo olakšali teške dane liječenja.

«Zajedno smo ispunili našu misiju i krećemo u obnovu ovih stanova koji su u dosta derutnom stanju. Najvažnije je osigurati stroge higijenske uvjete koji su osnova djeci koja su u Zagreb došla iz cijele Hrvatske na liječenje. Zahvaljujem svima koji su donirali sredstva bilo kupljenom ulaznicom ili pak izravnom donacijom. Već danas krećemo s obnovom stanova. Naša misija se nastavlja i Udruga Ljubav na djelu nastavlja s aktivnostima kojima je cilj sretnije sutra ovih hrabrih mladih ljudi!» - izjavila je predsjednica Udruge Ljubav na djelu Ljiljana Vuletić.

Koncert se održao pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović. Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Hrvatskoj godišnje između 150 i 180 djece i mladih oboli od malignih bolesti. Većina njih dolazi iz obitelji slabog imovinskog statusa i zadaća svih nas je pomoći u razmjerima koliko nam mogućnosti dozvoljavaju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene