Američki uspjeh

Svjetska premijera Papayinog dokumetarca na prestižnom film festivalu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iznimno hvaljeni hrvatski dokumentarni film 'Papaya Make Some Noise' 12. lipnja premijerno će prikazati poznati Knoxville film&music festival u američkoj saveznoj državi Tennessee.

Dokumentarni film u režiji Vanje Vascarca priča vrlo zanimljivu povijesnu i glazbenu priču o nastanku kluba Papaya te popularne party plaže Zrće. Film će doživjeti svjetsku premijeru u Americi, čije će prikazivanje završiti velikim Papayinim partyijem uz nastup DJ Damira Ludviga.

Pogledaj i ovo Bill Wyman i Mandy Smith (Foto: Profimedia) Kontroverzna priča On je imao 52, a ona 18 godina kad su se vjenčali: Glazbenik danas žali jer se upustio u taj brak

Dokumentarni film 'Papaya Make Some Noise' nominiran je na prestižnom Knoxville film&music festivalu za najbolji svjetski dokumentarni film u 2014. Projekcija filma u Knowvilleu 12. lipnja predstavljat će ujedno i njegovu svjetsku premijeru.

Najbolji DJ svijeta nastupit će u Papayi

Papaya se po običaju pobrinula i za dobar provod posjetitelja, pa će tako nakon same projekcije filma održati Papaya Make Some Noise World Premiere Party na kojem će gosti iz svih krajeva svijeta uživati uz ritmove hrvatskog DJ-a.

Osim u Americi, ovaj glazbeni dokumentarni film prijavljen je, ali i nomiran za najbolji dokumentarni glazbeni film na Starigrad Paklenica Film Festivalu, Vukovar Film Festivalu, Cinema City, San Pedro International Film Festivalu, New York Independent Film Festivalu, Las Vegas Film Festivalu i mnogim dr.

Također, film je na austrijskom CIFFT-u nominiran u kategoriji najboljih turističkih dokumentaraca na svijetu. CIFFT je međunarodni odbor za izbor najprestižnijih turističkih fimova. Njihov je cilj održavati internacionalnu platformu koja ohrabruje globalni turizam kroz audio i video medije te održati liniju turističke promocije putem pressa i drugih medija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene