457400
457400
457400
457400
457400

Svečani koncert 'Srcem uz Maestral'

  • , 17.11.2016., 10:44
  • Autor:
  • komentara

Prikupljena sredstva namijenjena su uređenju i opremanju jasličnog odjela Dječjeg doma "Maestral" u Splitu.

 
 
 
 
Orkestar HRM (FOTO: PR)
Orkestar HRM (FOTO: PR)

Orkestar Hrvatske ratne mornarice priređuje svečani humanitarni koncert 'Srcem uz Maestral' kojim će se obilježiti 25. godišnjica djelovanja Orkestra HRM u Splitu.

Uz Orkestar HRM pod dirigentskim vodstvom mo. Tonća Ćićerića, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu, u četvrtak, 24. studenoga 2016. s početkom u 20:00 sati nastupaju operni solisti - sopranistice Marija Buzdovačić i Branka Pleština Stanić te tenori Vladimir Garić i Špiro Boban. Na programu su djela Hatzea, Gotovca, Tijardovića, Bombardellija i dr.

Koncert je humanitarnog karaktera, a ulaznice po popularnoj cijeni od 40 kn mogu se kupiti na blagajni HNK Split. Prikupljena sredstva namijenjena su uređenju i opremanju jasličnog odjela Dječjeg doma "Maestral" u Splitu.

Koncert se održava u suradnji s Hrvatskom narodnim kazalištem u Splitu i Umjetničkom akademijom Sveučilišta u Splitu.

Orkestar HRM (FOTO: PR)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se