'TREMOLO'

KAKVA SURADNJA Grupa Vatra i Kvartet Prelude zasvirali zajedno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poslušajte odličnu suradnju virovitičkih rokera iz grupe Vatra i talentiranih glazbenica koje čine Kvartet Prelude.

Zajednička izvedba crossover aranžmana pjesme 'Tremolo' Vatre i Kvarteta Prelude, nastala povodom 70. obljetnice Hrvatskog društva skladatelja, dobila je i svoje video izdanje pod redateljskom palicom Tomislava Povića!

Pogledaj i ovo In Magazin: Ivan Dečak - 3 ''Još je teško pričati...'' Dečak objasnio zašto se nikad nije oženio, ali i priznao da Massimovu smrt još nije prebolio: ''Tu i tamo nekontrolirano briznem u plač...''

Aktualni Mjesec kulturnih i kreativnih industrija koji traje do 21. lipnja jedinstvena je prilika za predstavljanje ove kombinacija rocka i klasike, koju je za gudački kvartet prilagodio skladatelj Frano Đurović. Suradnja kvarteta s virovitičkim rokerima nastala je upravo na inicijativu Hrvatskog društva skladatelja koje okuplja autore različitih glazbenih usmjerenja i žanrova.

Okrugli jubilej Društva poslužio je kao idealna prilika za predstavljanje domaćih talenata ozbiljne i popularne glazbe. Mjesec kulturnih i kreativnih industrija, stavlja fokus upravo na talentirane kreativce koji svojim radom, uz kulturnu, doprinose i gospodarskoj snazi zemlje.

Kvartet Prelude čine četiri talentirane glazbenice koje su dosad nastupale s nekim od najvećih domaćih zvijezda, a ideju o suradnji s Ivanom Dečakom prihvatile su bez razmišljanja.
Pred Vatrom je, pak, zaposleno ljeto i pripreme za prvi akustični nastup u karijeri, u KD Vatroslav Lisinski, 29. listopada.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene